Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha ezt csinálja?
Figyelt kérdés
A barátommal több, mint 4hónapja vagyunk együtt. Szépen kezdődött minden, hamar összemelegedtünk. Miután összejöttünk, meséltem neki arról, hogy eléggé lefogytam idén, s rá pár napra meg megkaptam azt, hogy "hát azért örülök hogy fogytál"(megjegyzem, nem is ismert még akkor amikor "teltebb" voltam). Egyszer egy utazáson a városban ahol voltunk minden csajt megnézett aki nézett ki valahogy, bámulta a pincérnő seggét, egyik csajról meg kérdeztem hogy miért nézte meg úgy s rávágta hogy" hát nem néztem meg nagyon mert tudom hogy ő olyan csaj hogy zavarna téged ha megnézném" s utána meg hogy"hát de istenem, ha sportos volt[persze hogy megnéztem]. Azóta kapom néha a kritikákat, hogy sportosabb kéne legyek, fogyjak egy kicsit még, csúnya a bőröm, nincs semmi derekam stb. Mielőtt összejöttem vele nagy nehezen összeszedtem az önbizalmam, most meg elillant minden. Az anyja barátnője belémkötött hogy nem formás a fenekem s kéne sportoljak (amúgy az egész családja kb ilyen sportmániás, külsőre menő), a barátom meg nem védett meg előtte, mert hát "ha egyszer igaza van akkor hogy mondjak a szava ellen?". Nem érzem magam csúnyának vagy kövérnek, 153cm vagyok és kb 50-53 kg. Nem is vagyok formátlan. De mégis megkapom ezeket. Bókol is sokat, igyekszik, de mégis kitart emellett a mentalitása mellett, s szörnyen megalázó...
Némi plusz azért valószínűleg van rajtad, de a lényeg, hogy ha nem felelsz meg a társadnak, akkor ne legyél vele!
2020. okt. 29. 12:57
2/15 A kérdező kommentje:
Tényleg nem érzem úgy hogy lenne. Csak nem sportolok, ennyi az egész. Másnak nem volt még baja az alakommal
2020. okt. 29. 12:58
3/15 anonim válasza:
Hát pedig ez a súly a 10-15 centivel magasabb lányoknak ideális
2020. okt. 29. 13:10
4/15 anonim válasza:
Jaj maradj már 3-as okoska, teljesen rendben van a lány súlya. És szerintem az alakja is. Ritka az hogy ne lenne legalább egy kis felesleg az emberen, és ilyen súllyal egyáltalán nem kövér a kérdező, az alakja biztos rendben van.
Kérdező, én ilyen palit biztos lapátratenném, hiszen nem épít, nem tesz jobbá, hanem csak lerombolja azt amit idáig építettél (utalok itt az önbizalomra).
Najo, kidobni emiatt lehet kicsit gyors lenne, szóval szerintem előszöris beszélj vele erről, es mondd el hogy ne szóljon bele, ez a te életed, a te tested, a te döntéseid. Mindennek megvan a határa. És tökre nincs köze hozzá. Szóval változtasson a hozzáállásán, és ha nem teszi akkor hagyd el. Nem sok érték van a felszínes, külsőre menő embereken, akik elvárják hogy jó segged legyen meg bomba alakod.. látszik mi nekik a fontos
18/l
2020. okt. 29. 13:30
5/15 anonim válasza:
3 vagyok: nem mondtam hogy kövér a kérdező, vagy hogy a barátjától normális lenne ez, de attól még nem vékony,és kész. Ha a barátjának meg az ilyen sportos vékony lányok jönnek be,akkor sajnos nem sok értelme van így folytatni
2020. okt. 29. 13:36
6/15 zol56 válasza:
Van akinek meg a túl spirtos nők nem jönnek be. Sokan vagyunk sokfélék, mind mind más igényekkel.
Lehet a barátodnak a sportos csajok tetszenek. Viszont sok másnak nem.
Kérdésedre válaszolva hogy ez normális dolog e tőle a valasz nem. Így ismert meg, főleg ha mondod hogy teljesen normálisan nézel ki. Sok ember van aki azt mondja el tudja fogadni a másikat olyannak amilyen és mégis próbálja megváltoztatni olyanná amilyenné Ő szeretné. Szóval ne menjen el az önbizalmad. Becsüld Te saját magad ha Ő nem teszi. És ha más lányokat nézeget ilyen nyíltan akkor lehetnél topmodell, akkor is megtenné és akkor is kritizálna. 4 hóna nem olyan sok idő, még könnyű változtatnod. Magad miatt.
2020. okt. 29. 13:43
7/15 anonim válasza:
Én annak a híve vagyok, hogy ha szeretek valakit, akkor úgy fogadom el ahogy van. Ha nem tudom elfogadni, akkor nem ő a hozzám illő ember. De az, hogy ő szinte rád akarja erőltetni a saját elképzeléseit, az nem túl egészséges dolog egy kapcsolatban. Jó dolog, hogy szeretik a családjával a sportot és figyelnek arra, hogyan néznek ki, de el kell fogadni, hogy attól, hogy nekem egy hobbi nagyon fontos, még nem kell, hogy a páromnak is ugyan olyan fontos legyen. pl attól, hogy valakinek szenvedélye a kötögetés, vagy az olvasás, még lehet olyan párja, aki azt sem tudja, mi az a kötőtű, vagy, aki még életében nem olvasott el egy könyvet sem. Ha nem tudja elfogadni, hogy neked a sportolás nem különösebben fontos, és nem tudja a családjának sem azt mondani, hogy igen, mi így élünk, de ő nem és ez is rendben van, hagyátok őt békén, akkor én nem maradnék vele, hisz akkor ez egy örök feszültség lesz köztetek
2020. okt. 29. 13:45
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi gyors válaszokat. Nem, nem vagyok valami vékony, vastag a csontozatom is, de nem vagyok kövér. Tudom magamról, még is lerombolta az önbizalmam. Ha meg a sportos csajok jönnek be neki, nem értem miért van velem. Tényleg, sokszor mondja hogy elfogad meg minden, szeret, szép vagyok, de mégis olyan hülye a felfogása sok szituban hogy nem tudom hova tenni. S az is hogy nem állt ki értem..én mindig kiálltam érte ha kellett, fel mertem vállalni a véleményem, nem vagyok félős típus. De ő viszont ennyire nem képes értem. S nem tudom mit kezdjek az érzéseimmel sem most, úgy érzem kiábrándultam belőle, de viszont valamiért még mindig szeretnék vele lenni. Közel állunk egymáshoz, nálunk már családtag, de ezek a megnyilvánulásai elveszik a kedvem mindentől
2020. okt. 29. 14:07
9/15 anonim válasza:
#3 ja az anorexiás lányoknak jó ez a súj +15 centivel. Na akkor tényleg nem lenne alakja.
Egyébként szerintem szakítani kéne. Nem szeretek ilyen tanácsot adni, viszont a srác teljesen elveszi az önbizalmad. Ha meg is változik, bár erre nem látok sok reményt, akkor is benned marad, hogy talán neki mégsem vagy jó.
Olyannal kéne lenned, aki megbecsül.
2020. okt. 29. 14:17
10/15 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van. Csak valahol azt is tudom hogy szeret így is. Mert kapok bókokat is, s látom hogy őszinték. De ezek a kritikák így őrlődnek bennem s nyomasztanak folyton
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!