Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális ha ezt csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ezt csinálja?

Figyelt kérdés
A barátommal több, mint 4hónapja vagyunk együtt. Szépen kezdődött minden, hamar összemelegedtünk. Miután összejöttünk, meséltem neki arról, hogy eléggé lefogytam idén, s rá pár napra meg megkaptam azt, hogy "hát azért örülök hogy fogytál"(megjegyzem, nem is ismert még akkor amikor "teltebb" voltam). Egyszer egy utazáson a városban ahol voltunk minden csajt megnézett aki nézett ki valahogy, bámulta a pincérnő seggét, egyik csajról meg kérdeztem hogy miért nézte meg úgy s rávágta hogy" hát nem néztem meg nagyon mert tudom hogy ő olyan csaj hogy zavarna téged ha megnézném" s utána meg hogy"hát de istenem, ha sportos volt[persze hogy megnéztem]. Azóta kapom néha a kritikákat, hogy sportosabb kéne legyek, fogyjak egy kicsit még, csúnya a bőröm, nincs semmi derekam stb. Mielőtt összejöttem vele nagy nehezen összeszedtem az önbizalmam, most meg elillant minden. Az anyja barátnője belémkötött hogy nem formás a fenekem s kéne sportoljak (amúgy az egész családja kb ilyen sportmániás, külsőre menő), a barátom meg nem védett meg előtte, mert hát "ha egyszer igaza van akkor hogy mondjak a szava ellen?". Nem érzem magam csúnyának vagy kövérnek, 153cm vagyok és kb 50-53 kg. Nem is vagyok formátlan. De mégis megkapom ezeket. Bókol is sokat, igyekszik, de mégis kitart emellett a mentalitása mellett, s szörnyen megalázó...

2020. okt. 29. 12:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Tökre furcsa hogy egyszerre bókol és kritizál. Na ez nem normális szerintem xd

Ellentmondásos viselkedés, egyszerre sugallja hogy elfogad, meg hogy nem vagy elég jó neki

2020. okt. 29. 14:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Az is megfordult a fejemben hogy csak én reagálom így túl. Pedig nem vagyok az a "túlreagálós típus". S valamilyen szinten úgy érzem jogos, hogy kiakadtam ezen. Rosszul esik hogy valaki pont ebbe köt bele
2020. okt. 29. 16:41
 13/15 zol56 ***** válasza:
87%

Nem reagálod túl.

Egy párkapcsolat nem erről szól.

Mi férfiak megnézzük a szépet.

Nem akkor ha ott van a barátnőnk, és nem hasonlítjuk másokhoz.

Maximum csak megnézzük.

2020. okt. 29. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:

Tudom, régi kérdés de azért leírom:

Ez a csávó tudatosan leépíti az önbizalmat és tönkretesz lelkileg. A bókokat kis jutalommorzsákként kapod, hogy ne vedd észre mit csinál.

Így akárja bebiztosítani, hogy ne legyen önbizalmad és ne tudd megcsalni. (Míg ő vígan félrekefél)

Ez mindenképpen egy mérgező kapcsolat, remélem már rég kiléptél belőle.

2022. jún. 6. 22:16
 15/15 anonim ***** válasza:

Az ilyen embernek kapásból vissza kell szólni a saját stílusában, rámutatva a saját hiányosságára, ami lehet pl a műveletlensége (pl irodalmi, idegennyelvi)

Nem szép és nem elegáns, de hatásos megoldás. Ilyenkor vagy észreveszi magát (ez ritkább), vagy megsértődik (ez jellemzőbb). Az ilyen embereket tudni kell kezelni, mert sajnos képesek tönkretenni az életed. (Előző voltam)

2022. jún. 6. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!