Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
A barátommal 10hónapja vagyunk együtt és nem tudom legyőzni a féltékenységem. Nem akarom hogy más lányokat/nőket nézzen, figyelem amikor sétálunk az utcán hogy merre néz, hihetetlenül rosszul esik ha instamodelleket vagy erotikus jellegű képeket likeol instán (utóbbiakat leginkább ismerősei teszik ki), megszállottságom hogy én legyek az egyetlen szép női egyed a szemében, ami persze tudom hogy lehetetlen hisz ő is férfiből van. Előző kapcsolataimban napiszinten voltam másokhoz hasonlítva, az exbarátaim rendszeresen mondták el kivel feküdnének le szívesen és kik azok akik tetszenek nekik, persze ezt úgy hogy én nem kérdeztem. Nagyon sokszor lettem már megcsalva. Egyáltalán nem mondanám magamat csúnyának, sőt elég sok bókot kapok. Valahogy szeretném legyőzni ezt a kisebbségi komplexusom vagy nem is tudom minek nevezzem, hisz egyedül csak akkor érzem magam kevésnek ha a barátomról van szó. Mármint alapból kifejezetten tele vagyok önbizalommal és úgy érzem jól nézek ki, de egyszerűen ha róla van szó nem hiszem el és úgy érzem minden egyes lány aki elsétál mellette jobban néz ki mint én. Rendszeresen tudatja velem hogy mennyire tetszem neki és hogy hogy szeret és én vagyok neki az egyetlen, de én egyetlen apró dologból azt tudom leszűrni hogy ez nem így van és teljesen magam alá zuhanok. Félek hogy elkergetem magam mellől emiatt
Én sem tudom mit tegyek, szerintem el fogok menni pszichológushoz.(viszont nm tartom jónak azt sem hogy a barátod női ismerőseiről néz erotikus képeket...)
19/L
2020. aug. 10. 22:37
2/7 anonim válasza:
Egy pszichológust meglátogathatnál egyszer kétszer.(nem bántásképp) Ha tényleg ennyire traumaként érintett a megcsalás,(kit nem) egy jó pszichológussal helyretudnátok rakni az érzéseidet. :)
2020. aug. 10. 23:06
3/7 anonim válasza:
Szerintem kérd meg, hogy törölje azokat az ismerősöket, mert ez neked bántó, és nyilván nem esik jól, ha már van x ideje párkapcsolata és ilyeneket csinál. Ha tisztel és szeret olyannak amilyen vagy meg fogja tenni érted / megérti, ha nem, tovább kell lépni,mert ez sajnos nagy tahóság, de elnyűhető. Jöhet az a duma, hogy férfiból van és megteheti, pedig nagyon nem. Ha együtt van egy lánnyal akkor egyértelművé kellene válnia, hogy csak ő az egyetlen.
Hasonló cipőben járok, szintén féltékeny típus vagyok, ez vele jár.
2020. aug. 11. 20:45
4/7 anonim válasza:
#3 Jó hogy a kérdésére válaszoltál.. :DDD "megszállottságom hogy én legyek az egyetlen szép női egyed" Nehogy már vigyázban álljon a csávója minden percben és egyből rugdossa meg azokat a lányokat akik csak a szemébe mernek nézni.. :DD Itt egyátalán nem a csávóval van a probléma, ezt el is mondja a kérdező. Neki egy pszichológus kell. Nem az h törölje a palija az összes ismerősét..xdd
2020. aug. 11. 21:12
5/7 anonim válasza:
Bizony ám eltudod cseszni a féltékenységeddel az egészet.
Én is ebben a cipőben jártam.
El kell fogadnod,hogy megnéz másokat,persze nem mindegy,hogy nyálát csorgatva nézi meg az illetőt melletted,vagy csak simán ránéz.
Nem kell semilyen psichologus ide,csak tisztázd magadban a dolgokat.
Hidd el,szép vagy,veled van,téged szeret,kell ennél több,hogy elhidd?!
2020. aug. 11. 22:18
6/7 anonim válasza:
Mi lenne ha a valóságban is ugy működne minden ahogy a facebookon. Ha valakit be akarnának követni akkor követnék mindenhova akkor mi lenne veled?
2020. aug. 12. 17:25
7/7 anonim válasza:
hasonlo cipőben járok énis
párom 28 éves létére instagramon idegen nőket állandó jelleggel követ, meg lájkol (facebookon nem de az instát erre használja, sőt tiktok is le van neki töltve de csak nézegetésre használja)
és engem nagyon idegesít én is kevésnek érzem magam
már vagy 5x rászoltam hogy engem nagyon zavar de még mindig folytatja csak ritkábban
nem tudom hogy ez nála függőség vagy tényleg kevés vagyok?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!