Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Betegesen feltekeny vagyok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Betegesen feltekeny vagyok?

Figyelt kérdés

En 17 eves vagyok, a baratom 22.

Van egy jo lany baratja akivel regen szimpatizaltak egymassal de nem jott ossze a dolog. Aztan fel evig nem is beszeltek es kb 3 honapja (mikor mi ossze jottunk) elkezdtek ujra beszelgetni mint barat. Engem nagyon zavar es nem tudok mit csinalni. Altalaban elkerem a telefonjat csak hogy megnezzem a beszelgetest. Amiert eloszor kiakadtam az az volt hogy a baratom ugy koszont el tole hogy "Aluszikalj jol😍❤️"

A csaj irta neki hogy vigyazz magadra meg ilyenek. Azota nagyon durvan feltekeny vagyok. A lanynak megirta hogy "a baratnom feltekeny ugyhogy beszelgessunk csak "siman". A csaj kiakadt es irt neki egy hosszu levelet hogy en egy fiatal liba vagyok es a baratom jobbat erdemel nalam.

Az faj hogy a baratom nem vedett meg es azota is beszelnek😞 Par napja ossze vesztunk es telefonaltak is mikor nem voltam vele. Nagyon sirtam es nagyon faj. A baratom azt mondta hogyha mindig hisztizni fogok akkor lehet hogy egy ido utan megunja ugyhogy vigyazzak.

Tenyleg en vagyok betegesen feltekeny? Mi lehet koztuk? Tetszenek egymasnak?

2020. máj. 16. 14:08
A kérdező szavazást indított:
Betegesen feltekeny vagy
A baratodnak tetszik a csaj
A csajnak tetszik a baratod
Szimpatizalnak egymassal
Szakits vele
Ne nezegesd a telefonjat
Nyugodj bele ebbe a dologba
46 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Alapból azt mondanám, nincs ebben semmi, de szerintem a tény, hogy régebben kavartak is, vagy mi, csak ront a helyzeten.
2020. máj. 16. 14:15
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Te is kezdj el más fiúkkal beszélgetni,hogy érezze a törödést
2020. máj. 16. 14:21
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem nem veled van a baj.

Ha valakinek van ellenkező nemű barátja azzal nincs semni gond. Nekem is van párkapcsokatom, meg fiú haverom is, és sosem volt baj mert tényleg csak barátság (a haber részéről is).

Szerintem még az is oké hogy telefonon beszélgetnek.

DE

A csajnak tuti hogy tetszik a pasid, a leírtak alapján a srác is elhagyna téged érte. Az már nekem se férne bele hogy szivecskéket, meg "cuki üziket" írogatnak egymásnak, az meg pláne nem, hogy őt hívja fel miután összevesztetek.

A barátod pedig tapintatlan bunkó hogy nem érti/érdekli neked ez miért esik rosszul és azr mondja te csak hisztizel.

Ha nem hajlandó változtatni (eddig úgy néz ii nem hajlandó) akkor én szakítanék.

De majd kérkek írd meg a fejleményeket

2020. máj. 16. 15:16
 4/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem teljesen érthető, hogy féltékeny vagy, engem is zavarna hogy ha együtt lennék valakivel, hasonló dolgokat csinálnak mással
2020. máj. 16. 15:24
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
Az én barátomnak is vannak lány barátai, de amennyit látok a beszélgetéskből (amiket a barátom mutat néha, nem nézegetem a telefonját), az alapján le tudtam szűrni, hogy velük abszolút nem így beszél. Pl. szíveket egyáltalán nem, meg emojikat is csak ritkán írnak, meg nem ilyen cukik egymással, hanem tényleg olyan, mint ahogy egy haverral írsz.
2020. máj. 16. 15:42
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

4es vagyok:

A döntés rajtad áll, hogy mit kezdesz ezzel a helyzettel

Megmondod neki, hogy zavar és elmondod az okokat, hogy mégis miért, vagy nem

Ha megmondod, azután vagy megérti és befejezi, vagy folytatja, ha folytatja.. akkor nem tisztel téged annyira, ezáltal a kapcsolatot se és innen lelehet szűrni, hogy nem is feltétlen lennél neki fontos, hanem inkább a másik lány

Vagy pedig hagyod a témát, viszont ezt nem feltétlen tanácsolnám

2020. máj. 16. 16:15
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én féltékeny típus vagyok szóval lehet nem kellene rám hallgatnod, de én szakítanék a fiúval. Oké hogy legyenek baràtai ez tény, de ki kellett volna hogy álljon melletted, ráadásul ezzel megbàntott téged! Tapasztalatból mondom hogy bele lehet ebbe őrülni, egy idő után te sem fogsz tudni bízni benne, őt meg idegesíteni fogja a féltékenységed. Sajnálom :(
2020. máj. 16. 20:40
 8/15 anonim ***** válasza:

4es és 6os vagyok:

Az előttem lévővel sajnálatos módon, de egyet kell értsek

Ténylegesen belelehet őrülni, bár szerencsére én nem jutottam el arra a szintre, szóval minél hamarabb megkellene beszélnetek ezt az egészet

2020. máj. 16. 21:24
 9/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lehet vele megbeszelni. Azt mondta hamarosan megfogja unni a folytonos hisztimet es sirasaimat...
2020. máj. 16. 21:31
 10/15 anonim ***** válasza:

4,6,8as vagyok:

Esetleg szeretnéd privátban megbeszélni? - ha nem, nem, csak egy felajánlás

2020. máj. 16. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!