Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok?
19 éves vagyok, barátnőm 17. Minden nap tiszta ideg vagyok,gyomorideggel fekszek le aludni. Van, hogy fent van, de nem ír vissza akar 1-2oraig is.. Ez az idő alatt vígan instan lajkolgat mindent, fiúkat meg bulikat, meg mindent.. Folyton az jár az eszemben, hogy megcsal.. Nem szoktam járni vele buliba, mert utalom kB az összes buli helyet :D.. Pedig a szemembe mondta, hogy én vagyok a szeme kincse, én jelentem számára az életet, nagyon szeret..
Nemtudom mi legyen.. Lever a víz egyfolytában... Tököm kivan..
Már mondtam neki, hogy mivan, de az volt a válasz, hogy nyugodjak meg, nincs semmi baj. Sirhatnekom van... Ő az első nagy szerelmem.. :(
Nagy bunkòság tőle,hogy nem ìr vissza.
Csùnyát inkább nem ìrnèk...
Kezelése magad
.... ez nem normális ,lazítás már kicsit ,veled akkor együtt lenni nem mással...
keress olyat aki illik hozzád
utálok bulizni, alapból nem jönnék össze egy olyan sráccal aki bulizni jár
nincs vele bajom, csak nem lenne értelme a kapcsolatnak ha az értékrendem az ellentéte az övének
Akkor lehet jobb szakítani és egy olyannal lenni aki olyan mint te. Mármint ez egyikotoknek sem lesz jó.
Max változni próbálhatsz, de ebben nem hiszem hogy lehet.
féltékeny vagy = nincs bizalom = nincs jövője a kapcsolatnak
nem tudom hány éves vagy, de te is meg fogod tapasztalni
látom, 19, bocsi.
nagyon előtted az élet, nem értem miért ezt az éretlen bulikázós kislányt tartod a jövődnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!