Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok, mit tegyek?
Sajnos én is hasonló problémákkal szoktam küzködni, párom elég, ha ránéz valaki másra, engem már elkap a féltékenységi roham, csak igyekszem nem kimutatni.
Állítólag, ha ezt érzed, és ő nem adott rá okot, akkor az önbizalmaddal vannak gondok, saját magaddal vannak problémáid. Csak azt tudom javasolni, tekintsd úgy, hogy a sok lány közül téged választott, te kellesz neki, és erre légy büszke. Sokan biztosan téged irigyelnek emiatt és a te helyedben akarnak lenni de hát ez a kiváltság csak neked jár. :)
Legalábbis én ilyenkor ezzel nyugtatom magam.
Sajnos én is aterzed azt amit te. Én is betegesen féltékeny tudok lenni ha ranez egy lányra és ha látom hogy messengeren vagy instagrammon beszélget.
Tudom hogy szeret mert folyamatosan bizonyítja, de sajnos a zöld szemű szornyeteggel nem lehet mit kezdeni. Nálunk ő is nagyon féltékeny
Ugyan ez a problemam...
Pedig meg nincs is pasim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!