Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki szerint betegesen féltékeny vagyok, nincs olyan ember a földön aki szerint ha csak részben is de igazam van?
Nem szoktam hisztizni meg minden hülyeség miatt kérdőre vonni a barátomat. De elszomorít ha jóba van egy másik csajjal. Kevés az önbizalmam és félek hogy egy másik csaj, akármilyen téren is de többet adhat neki mint én. Akár lelkileg, barátilag. Én olyan kapcsolatra vágyom ahol én vagyok a párom mindene, az egyetlen szerelme, és a legjobb barátja is. Szerintem erről kéne szólnia egy kapcsolatnak. És egy lényeges dolog hogy ellenkező neműt max haverként kezelünk. Nincs olyan hogy ő lányokkal én meg fiúkkal osztom meg a legféltettebb titkaimat. Csak is egymással. Tényleg nagyon gáz hogy így gondolkozom?
20/L
Részben igazad van, részben nem :)
Mindkét félnek kellenek barátok...fogadjunk, hogy neked is van fiú barátod.. :)
Kell egy kis változatosság is, másokkal beszélni mizu van...gondolj bele, nem csak te létezel (nem sértésnek venni) :D
Ha valamirevaló férfi, akkor nem fogja jobban érdekelni, mint téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!