Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Ti randiznátok önbizalom hiányos lánnyal?
Én szerintem kimondottan örülnék is neki.
Akár csak egy beszélgetés is jó lenne végre egy normálisabb lánnyal.
Nekem a szerényebb, önbizalom hiányos, lelki serült lányok az eseteim. Nem tudom miért, látok bennük valamit ami nagyon megfog.
Nem vagyok egy adonisz, de nyominak még nem hívtak, ami azt illeti, volt már pár olyan barátnőm, akire a legtöbb ember csak a zuhany alatt gondolhat, de megkapni úgy sem fogja. Egy szép lány is lehet ugyan úgy bizonytalan és picit sérült. Az ilyen lányokkal én viszont jobban kijövök, meg egyszerűen vonzanak.
Amúgy pár szép lány se amiatt posztol folyamatosan magáról képeket, mert ő milyen magabiztos, hanem vannak olyanok akik így a külvilágtól várnak egy ki elismerést mert önbizalom és önértékelés az nincs.
De te nyílván ezt az oldalt nem látod, lehet előtted még soha egyetlen egy lány se nyílt meg, hogy őszintén tudjatok beszélgetni. Csak vannak bizonyos elképzeléseid, hogy a ronda, túlsúlyos lányok az önbizalom hiányosok, pedig nem igazán. Ez is kicsit mentális eredetű és ez bárkit érinthet. Elég egy apró dolog ami miatt nincs magával megelégedve. Vagy régen másabb volt amivel piszkálták és ez bele ivódott, hogy ő furcsa. Vagy sokszor csalták meg és ez lerombolta az önértékelését. Sok oka lehet annak, hogy egy lány ilyen. De pont nem a "nyomik" fogják elnyerni az ilyen lányok szívét.
Bár "kedvesnek" és "érzelgősnek" tűnhetnek az általam írt sorok, de ezek egy 185centis "kétajtós szekrény"-nek titulált kopaszra nyírt csávótól származnak. Nem igazán vagyok nyálgép, de sokat beszélgettem már lányokkal és előttem bárki megnyílik. Néha zavaró tud lenni, mikor először találkozok valakivel és 5 perc alatt a legbelsőbb gondját is kinyögi vagy bármit amit szeret az ágyban vagy éppen mi ott a tabu. Az mondjuk érdekelne, hogy ez miért van így, de soha nem fogom megtudni szerintem.
" Néha zavaró tud lenni, mikor először találkozok valakivel és 5 perc alatt a legbelsőbb gondját is kinyögi vagy bármit amit szeret az ágyban vagy éppen mi ott a tabu. Az mondjuk érdekelne, hogy ez miért van így, de soha nem fogom megtudni szerintem."
hát nagyon rossz hírem van, 5 perc alatt friendzone-ba kerülsz
Nem tudom neked milyen barátaid vannak, de én úgy tudom elképzelni a barát zónát, hogy nem akar rám mászni a lány, meg nem akar állandóan kettesbe lenni velem eldugottabb helyeken.
Ezekkel a lányokkal akik szerinted 5 perc után barátzónáznak ez a helyzet. Meg folyamatosan megy a féltékenykedés. Valamint szó szerint bármit megtesznek a kedvemért.
Az más dolog, hogy nem szoktam ezekkel a helyzetekkel vissza élni. Legalább saját előnyömre nem. De ez hosszú történet és teljesen eltér a tárgytól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!