Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi tévő lennél a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tévő lennél a helyemben?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a barátommal. Mind a ketten 18 évesek vagyunk. A kapcsulatunk eleje felé, olyan 3-4hónaposak lehettünk maximum, rájöttem hogy még elöttem, szinte minden lánytól akivel beszélt meztelen képeket kért. Ez engem szíven ütött, és nem kicsit. Tudom, hogy ez még előttem volt, viszont egyáltalán nem tartom normálisnak, hogy ha valaki valakivel nincs együtt, ilyesmiket csináljon. Ő maga sem tudja, hány nővel csinálta ezt. Akkor én erre nagyon kiakadtam, majdnem el is hagytam, viszont megbeszéltük hogy a múlt és elengedjük. De azóta is minimum egy héten háromszor eszembe jut, és nem bírom kiverni a fejemből, de azóta nem mertem neki felhozni, hisz megbeszéltük hogy elengedjük. Nem tudom mit csináljak, mert tudom hogy az életénél is jobban szeret, és mindent megtesz értem, lányokhoz semmi köze, és nagyon jó hozzám, de engem ez az eset annyira bánt, és annyira tanácstalan vagyok. Senkivel sem tudom ezt megbeszélni, senkinek nem tudom elmondani, és egyszerűen annyira rossz. Mit tennétek a helyemben?
2021. márc. 28. 00:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én elengedném a helyedben ezt, a múltban történt. Ha tényleg annyira nagyon szeret, akkor nincs baj.
2021. márc. 28. 01:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem csinálja, akkor ennek semmi jelentősége. A kapcsolat előtt történt dolgokért szerintem nincs jogod felelősségre vonni. Engem nem is érdekelne, hogy a párom régebben más lányokkal mit csinált.
2021. márc. 28. 03:54
 3/6 anonim ***** válasza:
26%

Nálam ez felért volna egy megcsalással.

Mivel még mindig benned van ez, így látszik, hogy már (vagy még) nem bízol benne (én se bíznék).

Olyanra nem pazarolnám az időmet, akibe nem bízok.

2021. márc. 28. 05:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bizalom nélkül nincs párkapcsolat, vagy tanulj meg újra bízni benne, vagy járjatok külön utakon.
2021. márc. 28. 07:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A jelenben ha jól értem nem ad okot arra, hogy ne bízz benne. Ennyi erővel akkor senkivel ne jöjj össze, mert mindenki írt és mondott már szép dolgokat más lányoknak, mindenki bókolt nekik, ölelte őket, puszilgatta, csókolózott, írt nekik verset, akár szexelt, utazott érte 150 km-t, néztek egymás szemébe mélyen és szerelmesen, mondta már neki hogy ő az élete, hiányolta a legalapabb helyzetekben, róluk álmodott hosszú éjszakákat, sírt miattuk és még sorolhatnám. Azért, mert akkor azt érezte, aztán ezek a múlttá válnak.

Lehet te még nem kívántál mást és nem voltál szerelmes más srácba a mostanin kívül egész életedben, de nem ez a jellemző, főleg nem 18 évesen.

Bizalom nélkül tényleg nincs kapcsolat, csak nem biztos hogy automatikusan a másik a hibás benne, lehet inkább te vagy bizonytalan magaddal kapcsolatban.

A kapcsolatotok ebben a formában értelmetlen, erősen köszönhetően annak is, hogy beszélni sem mersz vele erről. 0 bizalom, 0 kötelék van köztetek és nem úgy tűnik, hogy megtudnátok oldani.

2021. márc. 28. 13:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Engedd el, ha előtted volt ne rágódj ezen...
2021. márc. 28. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!