Ha a helyemben lennél elvállalnád?
"56 ezer naponta 8 oraert"
Ennyiért még napi 4 órát sem vállalnék, nemhogy 8 óra, plusz autóval bejárás, azaz az utiköltség a nagy részét eleve elvinné, magyarul gyakorlatilag ingyen doldoznál, cserébe agyoneröltetnéd magad semmiért.
"Tudnod kell hogy beteg vagyok, fizikailag alig bírom magamat. Ám ez nem akadályoz abban hogy esetenként 'halálra' dolgozzam magam. Ma adódott egy munka lehetőség helyben, igaz elég távol így autóval kellene közlekednem. A munkáért 56 ezer forintot kapnék kézhez napi 8 óráért cserébe amiből 6 óra kemény talpon állást kellene produkálnom."
Ez a kérdés több helyen is sántít...
Ha egyedül élsz, akkor max a rezsire elég a havi 25 ezer ft. Oké, időnként mellé dolgozol, tegyük fel, abból élsz.
DE!
"autóval kellene közlekednem" - ne mááár, havi 25 ezerből még autód is van és fenntartod? Hát, akkor nagyon ügyes vagy :-)
56 ezret kapnál kézhez... Hány napért? oké, hogy 8 óra, de havi hány nap?
Mert ha 22, akkor nem oké, tekintve, hogy a minimálbér nettó százezer körül van.
Ja, és gondolom, nem bejelentve, vagy max egyszerűsített foglalkoztatással.
Igen ennyi, helyben nem tudnék többet keresni.
Kedves 3-as, éppen ettől félek hogy elvállalom mert rá vagyok szorulva. Nem tudom mik lehetnének a lehetőségeim h. ne haljak éhen.
Nem vállalnám el.
Viszont ez a te döntésed kell, hogy legyen, mert nem az én életemről van szó, meg nem is a többi válaszoló életéről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!