Ha a helyemben lennél elvállalnád?
Igen, én is így gondolom hogy az egészség nem eladó!
De, ott a másik szempont ami szerint én teljesen elzártam magam a külvilágtól.
Tudom van az online tér, próbálkozom hátha ez által a valós életben is sikerülne eligazodnom. :)
Köszönöm a linket, ezek szerint nekem járna csak tennem kéne érte. Remélem sikerül úgy összeszednem magam hogy megtegyem a szükséges lépéseket.
Nagyon szépen köszönöm az eddig érkezett válaszokat!
Szívesen olvasnám a következőben érkező válaszokat is hátha tanulhatok belőlük és a hasznomra válna.
"Nem. Az egészség nem eladó."
Hát nem, De mennyivel "egészségesebb" dolog éhenhalni?
Akinek nincs pénze, az eleve nem tud egészségesen élni, mivel nem tudja megvenni a zöldséget, gyümölcsöt és az olyan élelmiszereket, amik biztosítanák az egészségét.
Kérdező, hirtelen sok hozzászólás jött, de írtam az egyikben, hogy sajnos nem, nem lennél jogosult az özvegyi nyugdíjra, mert annak kifutottál a határidejéből.
Ó, akkor megint nem figyeltem eléggé pedig igyekszem. :)
Abban igazad van h. nem tudok egészségesen élni. Ne tud meg mennyi zsíros kenyeret eszek azt is a kutyusommal megosztva.
Tudom ez másoknak elképzelhetetlen de én így is boldog vagyok.
Remélem sokáig élek még és másokon is segíthetek, bár magamon nem nagyon tudok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!