Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a helyemben lennél akkor...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a helyemben lennél akkor Téged is zavarna ez?

Figyelt kérdés

Hamarosan 22 éves leszek, de sosem volt barátnőm. Nem tudok hol ismerkedni lányokkal, meg mivel visszahúzódó típus vagyok így nagyon nehéz. Pedig nagyon szeretnék már barátnőt. A kinézetemmel nincs gond, mások szerint.

Ti is szomorúak lennének a helyemben, hogy ennyi idősen nem volt még barátnőd?

2018. nov. 25. 14:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Máok szerint Britney Spiesr is ronda smink nélkül,képzeld,és így is sok pasi szereti indulj ki ebből
2018. nov. 25. 14:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Másokˇszerint
2018. nov. 25. 14:35
 3/5 anonim ***** válasza:
24 vagyok és még szintén maximum legyünk csak barátokban volt részem. Nem túl motiváló, de ez van, egyedül is kapok levegőt.
2018. nov. 25. 14:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha magányos lennék, akkor zavarna, ha jól ellennék, akkor nem. Mivel te szeretnél barátnőt, plusz nem azért vagy egyedül, mert lefoglal valami extrém komoly dolog, ezért megértem, hogy zavar. A társ hiánya és ha olyan a hozzáállásod, a saját önértékelésed miatt is. Ha elégedett vagy magaddal, akkor csak az első, de az is elég tragikus tud lenni.
2018. nov. 25. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Gábor?
2018. nov. 28. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!