Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtökkel csak úgy aludhattok, hogy ott van a háziállata köztetek?

Figyelt kérdés
Van egy minimalacom, és csak velem tud aludni, egyedül nem akar. Ha le is rakom, felugrik az ágyamra és odabújik hozzám. Ha ellököm, visít. Mivel szeretem az állatokat (túlságosan is), ezért vele alszok. Nincs még pasim, de ha lesz, szerintetek zavarni fogja? Nem pisil be, vagy ilyesmi. Igaz, van hogy játékból az arcomba kap, de nem harap meg erősen, csak reggel arra kelek, hogy két orrlukat látok magam előtt. :D Titeket ez zavarna?
2018. nov. 18. 23:57
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
MINIMALAC *0* 19/F
2018. nov. 19. 00:00
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, lányként írok...

Még egy (idegen) kutya is lehet hogy sok lenne, nem hogy egy malac. :D

Biztos cuki, de én nem feküdnék be vele egy ágyba ha a párommal vagyok...

19L

2018. nov. 19. 00:01
 3/25 anonim ***** válasza:
78%

Ferfikent mondom, hogy lehetnel te maga Scarlett Johansson is, paros labbal rugnam ki vagy a malacot, vagy teged a malaccal egyutt, ha magadtol nem tenned ki.

Hagyd egyelore ezt a pasizos dolgot, majd ha felnottel, ugy 8-10 ev mulva, terjunk ra vissza.

2018. nov. 19. 00:15
 4/25 A kérdező kommentje:
Alvilág..
2018. nov. 19. 00:20
 5/25 anonim ***** válasza:
39%
Ha valaki szeret téged az elfogja fogadni.
2018. nov. 19. 00:45
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki párkapcsolati elképzelésébe belefér a malac is, nem fogja zavarni.

Arra viszont nagyon vigyázz, nehogy összekeverjen vele, netán te nem is fogsz kelleni.

2018. nov. 19. 00:49
 7/25 anonim ***** válasza:
90%
Ha egy jó vacsora után a gyomrunkban alszik akkor nem zavar.
2018. nov. 19. 10:41
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Küldesz nekem priviben egy képet arról a minimalacról? Az egyik kedvenc Allston. :$
2018. nov. 19. 12:36
 9/25 anonim ***** válasza:
milyen edes lejet te joisten 😍😍
2018. nov. 19. 14:36
 10/25 anonim válasza:
92%
Hát engem zavarna, de ez még előbb kiderülne, mielőtt ágyba kerülnénk. Én nem vagyok híve az állatok ennyire közel engedésének. Nem zavar, ha más igen, de én nem szeretném. Tehát ilyen lány társaságát nem is keresném. Mint ahogy neked sem ilyen pasira lenne szükséged, mint én :-) Egy hozzád illő fiú lehet, hogy ezt bírná. Nekem nehéz elképzelni :-)
2018. nov. 19. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!