Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, titeket zavarna, ha a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna, ha a barátnőtökkel csak úgy aludhattok, hogy ott van a háziállata köztetek?

Figyelt kérdés
Van egy minimalacom, és csak velem tud aludni, egyedül nem akar. Ha le is rakom, felugrik az ágyamra és odabújik hozzám. Ha ellököm, visít. Mivel szeretem az állatokat (túlságosan is), ezért vele alszok. Nincs még pasim, de ha lesz, szerintetek zavarni fogja? Nem pisil be, vagy ilyesmi. Igaz, van hogy játékból az arcomba kap, de nem harap meg erősen, csak reggel arra kelek, hogy két orrlukat látok magam előtt. :D Titeket ez zavarna?
2018. nov. 18. 23:57
1 2 3
 11/25 Papucs112 ***** válasza:

Az előző komenntelő intelligenciájától esküszöm kicsordult a könnyem :'). Még léteznek ilyen emberek *-*.

Btw nekem 2 cicám van, a barátomat eleinte zavarta, de mostmár megszokta ^^. Csak akkor löki el őket ha útban vannak vagy az arcára ülnek :D. Aki ugyan úgy szereti az állatokat mint te, biztos nem fogja zavarni.

2018. nov. 19. 19:28
 12/25 anonim ***** válasza:
Amig hagy aludni addig talán nem zavarna! De ha nem akkor könnyen pörkölt lenne belőle! :)
2018. nov. 19. 21:41
 13/25 anonim ***** válasza:
#11 ez eléggé ítélkezős szöveg... Alap követelménye az intelligens embernek hogy szeresse az állatokat? Wtf...
2018. nov. 20. 10:57
 14/25 A kérdező kommentje:
13-as. Igaza van a 11-esnek. Egy normális ember szereti az állatokat. Nem csak megenni...
2018. nov. 20. 12:50
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem túlzott általánosítás ez? :D
2018. nov. 20. 12:56
 16/25 A kérdező kommentje:
Nem. Miért lenne az? Mert nem vagyunk érzéketlen ösztönlények?
2018. nov. 20. 13:08
 17/25 anonim ***** válasza:
Szeretem az állatokat, van is egy macskám, de vannak határok! Bármennyire cuki stb akkor sem az ágyamban akarom tartogatni őket! Van higéniai oldala is meg szeretem a nyugalmas éjszakát is nincs kedvem mindig arra kelni, hogy épp rajtam futkos vagy bármi!
2018. nov. 20. 13:18
 18/25 anonim ***** válasza:

' Egy normális ember szereti az állatokat.'

Igen, es egy normalis ember tudja hol az allatok helye: a sajat vackukban, kuckojukban, oljukban, hivd aminek nevezed. Az ember agyaban az ember alszik, nem az allat.

2018. nov. 20. 19:34
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem kéne lenézni az állatokat. Az emberek sem érnek többet mint Ők.
2018. nov. 20. 21:43
 20/25 anonim ***** válasza:
Senki nem nézi le őket! A kérdésedre meg kaptál elég választ! Mint láthatod sok embert zavarja ha egy disznó röfög az ágyban a képébe! Sok sikert a párkapcsolathoz! :)
2018. nov. 20. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!