Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok, ha a testvéretek összejönne a volt barátotokkal/barátnőtökkel?
17 éves lány vagyok, a nővérem pedig 19 éves. A nővéremnek volt 2 éve egy barátja, akivel végül szakítottak.
2 hete fb-n felkeresett a volt barátja, és találkozni szeretne velem. Nekem nagyon bejön a srác (egyébként ő 20 éves) és szerintem neki is bejövök. Viszont félek hogy mit reagálna rá a nővérem. Kedden fogunk találkozni.
Ti mit reagálnátok rá?
nekem nővérem van
ha nővérem össze jönne az egyik volt barátnőmmel biztos néznék egy nagyot :D
Ennél cifrább, hogy nekem volt barátnőm ajánlgatja a nővérét :D Szóval őt nem zavarná.
Kérdező, azzal jössz össze, akivel akarsz, nővéred reakcióját nem lehet kiszámítani, de valószínűleg negatív lenne. Előtte puhatolózhatsz. De arra fel kell készülnöd, hogy emiatt a nővéredet esetleg "elveszted". Ez van.
#1 miért is lennék k**va? Ez szerintem egyáltalán nem függ össze.
#2 veled egyetértek, én is tiszteletben tartom a nővérem szerelmi ügyeit, de amikor összejöttek ő is 16-17 éves volt. Ez már 2 éve történt, azóta neki már új barátja van, ezért nem tudom mit tegyek.
#3 köszi a válaszod...
Ja és #1 biztos egy kérdésből le tudod szűrni, úgy hogy nem ismered az illetőt, hogy egy k**va. Egyáltalán még az sem biztos, hogy összejövünk, csak találkozunk!
De akkor átfogalmazom a kérdést arra, hogy mit szólnátok ha a testvéretek találkozna(!) a volt barátotokkal/barátnőtökkel?
Mert ha tovább keresnél,biztos nem találnál mást...
Ez nálam már az undorító kategória,de ti tudjátok.
Nem, nekem ennyi nem elég, de mivel már 2 hete beszélgetünk, jobban megismertem az igazi énjét és akkor kezdtem beleszeretni.. még mindig nem értem mi ebben a rossz, ha már a nővéremet se érdekli a srác.
Hidd el, bármennyire reménykedsz, a nővéremmel mindig jóban leszünk.:) voltak már ettől nagyobb “problémák” is. De reménykedhetsz nyugodtan.:)
Ha Te ennyire biztos vagy abban, hogy a nővéreddel nem romlana meg a kapcsolatot ok éss abban nincs semmi, hogyha te össze jönnél az ő exével, akkor nem értem, hogy miért írtad ki ezt a kérdést. Biztos vagyok benne, hogy az összes válaszoló közül Te ismered legjobban a nővéredet. Szóval ha Te biztos vagy benne, hogy nem lenne ebből semmiféle probléma, akkor miért ne?
Bár nekem az kicsit fura, hogy 2 hetes gondolom fb-s beszélgetés után Te már beleszerettél a fiúba, hisz élőben nem tudhatod, hogy veled, hogy viselkedne. Azért nem úgy írom, hogy nem tudhatod, hogy élőben milyen, hisz a nővéred exe, így biztos láttad már élőben. Na de ezzel azt akarom mondani, hogy én nem tudnék fb-n keresztül beleszeretni senkibe. Meg kell ismerni az illetőt, találkozni vele, megtudni, hogy milyen érzés szemtől szembe lenni és beszélgetni.
Még valami...saját magamból ki indulva, nekem nincs testvérem. Viszont ha a húgom összejönne az exemmel, én nem igazán díjaznám, akkor se, ha nekem már van valaki más. Már csak azért is, mert gondolj bele...tényleg összejön a dolog köztetek, együtt vagytok, haza viszed a fiút, most az milyen már, hogy ott ül nővéreddel egy asztalnál a családi ebédnél? :D
Nem kellemetlen egy kicsit?
Én alapból nem tudnám elviselni, hogy az exem nálunk van, és látnom kell őt. Azt is vedd figyelembe, hogyha haza viszed a fiút akkor ugye látni fogják egymást nővéreddel és mi van, ha visszajönnek a régi érzések? Persze ez egyáltalán nem biztos, ergo nálam sem jönnének vissza, inkább az, hogy ő már az exem, elmúlt, már túl vagyok rajta, és akkor a húgom miatt látnom kell őt. Nekem nem lenne képem ilyet tenni, hisz 100 meg 100 másik fiú van még, nem pont már a nővérem exével jöjjek össze...:)
Gondold át, lehet tényleg jól sülne el a dolog, lehet nem. Lehet elveszíted a nővéred, lehet teljesen elnézné ezt a dolgot. Beszélgess vele erről, aztán pedig döntesz. De én azt tanácsolom, hogy nagyon sok másik fiú van még, menj, és keress valaki mást, az úgy biztosabb lenne. :)
Na de Te tudod, csak okosan. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!