Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit szólnátok, ha a testvérete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a testvéretek összejönne a volt barátotokkal/barátnőtökkel?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, a nővérem pedig 19 éves. A nővéremnek volt 2 éve egy barátja, akivel végül szakítottak.

2 hete fb-n felkeresett a volt barátja, és találkozni szeretne velem. Nekem nagyon bejön a srác (egyébként ő 20 éves) és szerintem neki is bejövök. Viszont félek hogy mit reagálna rá a nővérem. Kedden fogunk találkozni.

Ti mit reagálnátok rá?

2018. aug. 19. 15:04
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, köszönöm a válaszod!:)

Azon már én is elgondolkoztam, hogy előtörnének a régi érzések. A fiúval már beszélgettem nyílván szemtől szemben, de az más volt.:)

Ma ha hazajön a nyaralásból a nővérem, mindenképp beszélek vele. Bár lehet hogy a találkozás után kéne beszélnem vele!:)

2018. aug. 19. 16:22
 12/19 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen, remélem azért semmi komolyabb baj nem lesz! :)

Sok sikert :)

2018. aug. 19. 16:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Egyet nem értek. Feltettem a kérdést de igazából már eldöntötted mit akarsz. Hiába ír itt valaki mást mert te úgy is ki veded.

Egyébként kérdezd meg a nővérek hogy zavarna e. Ebben mi olyan nehéz? Gondolom nem akarnál a nővéreddel egy pasi miatt rosszban lenni.

2018. aug. 19. 17:32
 14/19 anonim ***** válasza:
*feltetted
2018. aug. 19. 17:33
 15/19 SubriJózsi válasza:
Hmmm :) érdekes szitu ! Ha majd össze jöttök, és a pasi "véletlen" ajtót téveszt a szobáitok közt ... lennék a pasi helyében :D micsoda zűrzavar :)
2018. aug. 19. 17:57
 16/19 A kérdező kommentje:
#13 igen feltettem a kerdest, de nem azert hogy azt a valaszt kapjam hogy egy kis k**va vagyok, es hogy ha kerestem volna, talaltam volna mast. Hanem azert, hogy ti mit reagalnatok magara a helyzetre. Osszesen 2-3 valaszt kaptam max. a 10-bol, nekik koszonom!:)
2018. aug. 19. 18:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Felőlem hajrá. Nekem mindegy lenne. Nem megcsalás, mert már nem vagyok együtt vele. Joga van mindkettőnek a boldogságra, ha úgy érzik, egymás oldalán találnák/ták meg, akkor királyság van. Ha szétmentetek, akkor lehet, hogy pont ez volt a sorsotok, hogy te legyél egy ilyen közvetítő kettőtök között, mert pl te nélküled nem találkoztak volna, de lehet, hogy sorsszerint végleg ők vannak egymásnak szánva.
2018. aug. 19. 18:57
 18/19 anonim ***** válasza:
0%
A szüleid mennyire fognak örülni,hogy most is ugyanaz a férfi fogja őket kerülgetni a házukban,akivel a lánya szakított. Büszke nevelés eredménye,hogy a lányaik csak egy pasiig látnak el.
2018. aug. 20. 15:06
 19/19 A kérdező kommentje:

Utolsó, jó lenne ha befejeznéd a hülyeséged!:)

Ha nem tudsz válaszolni a kérdésemre, akkor viszontlátásra.

2018. aug. 20. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!