Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket zavarna ez?
Figyelt kérdés
Titeket zavarna ha elmondanám, hogy még csókolózni se csókoloztam? Vagy nem lenne olyan nagy baj? 18 vagyok lassan és körülöttem mindenki túl van a csókon valaki az egyéb dolgokon is.2018. szept. 14. 20:14
1/7 anonim válasza:
Dehogy zavarna, nehogy emiatt szegyenkezz, pl van olyan baratnom is, aki 18 eves, gyonyoru, es meg soha sem csokolozott, mert nem talalta a megfelelo szemelyt (mondjuk elegge valogatos, de ez csak reszletkerdes)
2/7 anonim válasza:
Nem zavarna, sőt egy csomó veled egykorú fiú és lány van aki még nem csókolózott.
3/7 A kérdező kommentje:
Most egy kicsit megnyugodtam.
2018. szept. 14. 20:26
4/7 anonim válasza:
Hidd el, ez nem atomfizika amiért egyes jár és leb***ás ha nem tudod, hogy merre hány méter.
5/7 anonim válasza:
Vicces lenne, mert én se csókolóztam óvoda óta :DD még örülnék is egyébként, hogy én lehetek az első a fiúnak 18/L
Privátot nem kérek, csak megnyugtatásnak szántam
6/7 anonim válasza:
Nincs benne semmi rossz, sőt, de azért ne kösd mindenkinek az orrára, csak majd annak, akit már ismersz és szeretsz annyira, hogy tudod, nem fog miatta furcsán nézni rád.
7/7 anonim válasza:
Én se, de az ilyen átlag tiniribikből meg kösz nem is kérek :) Ne szégyeld, ha benned még van egy kis remény akkor neked hajrá, de ha erőlteted tuti nem fog menni. Ne nyomulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!