Baj, ha el akarok szigetelődni a szomszédoktól? Zavarna, ha a szomszédom lennél?
Kertes ház, kerítésre takaró cucc, elé sövény ülteté, teraszra ismét takaró cucc...
Baj ez? Zavarna téged, ha a szomszédban laknál, és szépen nem látnál engem?
Zavarni nem zavarna, de mindenképp furcsának találnám..
Nem szokásom leskelődni a szomszédaim után, és ők sem teszik, az pedig ha néha egymásra köszönünk még senkinek sem ártott.
Hát egyáltalán nem, ez így korrekt. A sövény szép látvány. A te házad, kerted, miért lenne baj, ha így "elszigetelődsz"? Én is ezt tenném, ha kertes házban laknék. Engem sem érdekel a szomszéd és ő se bámészkodjon át, de akaratlanul se. Kimegyek nyáron a medencémbe, vagy napozni, speciel én szerettem pucéran is kinn lenni a kertben, szóval ezek miatt jobb, ahogy írod, és ha kerti partyt adok? A lakásomba se kell, hogy bárki belásson, az magánterület. A kert, udvar is.
Nem együtt éltek, csak egymás mellet, kit érdekel mit gondol?
Jól csinálod, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!