SEGÍTSÉG! A probléma: Segíteni akarok abban, hogy minél előbb, gyökeres de pozitív változás álljon be az országban. A kérdés: Mi az a munkahely/munkakör, ahol ilyenekkel foglalkoznak és el lehet oda helyezkedni is?
Szép gondolat. Kár,hogy tényleg a valóságot tükrözi.
De mikor is volt jó? A múlt rendszerben a kommunizmusban? Milliók szerint nem volt jó és voltak,akiknek jó volt.
A mai kapitalista rendszerben jó élni? Milliók szerint igen ebben jó élni,de lásd a mondatokat amit te írtál. Tükrözik a valóságot. És én is így gondolom mint te!
De megfogadtam,hogy politikáról senkivel nem váltok témát,legalábbis nem érdemes mert ellentétek mindig lesznek. Van aki bele van bolondulva a kommunizmusba és van aki a kapitalizmusba. Vannak elvakult pártszimpatizánsok,akikkel jobb nem témázni a politikáról és jobb rájuk hagyni a gondolataikat. Egy biztos. A szerényebb életmódú embereknek és az elégedetlenkedőknek soha nem lesz jobb életük ebben az országban.
Ismerek szegény családokat,akik napról napra élnek és tisztességesen dolgoznak. Bele fásultak a szürke hétköznapokba,de húzzák az igát.Ők a szerényebb módúak. Viszont ismerek tehetős családot is,akik igen jól élnek,mondhatni arany életük van. A 26 éves fiú gyereknek 2 háza van és több telek van a tulajdonában több milliós terepjárója van és mégis panaszkodik,hogy szar neki. Ő az elégedetlenkedő. Értem én,hogy minél többet akar az ember ,de azért ne legyen már telhetetlen!
De egy biztos! A mondataidban ott az igazság és még lehetne kiegészíteni,de nem érdemes a lényeget leírtad.
Ez mâr nekem is megfordult a fejembe amiket îrtâl ês szêp gondolat hogy segîteni akarsz Magyarorszâgnak de szerintem minden embernek elkell gondolkodni hogy jô ez îgy?
Ên sem akarok pârtoskodni de amîg ilyen vezetöket vâlasztunk akik a 24 êvben voltak megnyugtatlak hogy nem lesz jobb!!
Sajnos a magyarok nagyon bele törödtek hogy jô ez îgy mit tudnêk tenni,szerintem meg elkellene zavarni az egêsz târsasâgot a parlamentböl ês egy teljesen ûj embereket akik a magyarsâgot szolgâljâk ês nem amerikât vagy izraelt tâmogatjâk hanem csakis magyar êrdekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!