Török nyelvtudással hol találhatnék munkát?
Évek óta keresek olyan munkát, ahol a török nyelvet tudnám használni, de nem találok. Kérlek, segítsetek!
Logisztikus állás is érdekelne, szeretnék olyan munkahelyen dolgozni, ahol sokat kereshetnék, és be vagyok jelentve. Ezért hajlandó is lennék tenni, eddig is sokat dolgoztam, napi 10-12 órákat is akár, de szeretnék végre végzettségemnek megfelelő munkakörben dolgozni.
és mi a foglalkozásod?
amúgy ahogy írtam,logisztikai területen ez egy melléknyelvként elképzelhető, így önmagában nem csoda,hogy nem találsz állást..
Én Pesten láttam, hogy keresnek törökül beszélő embert. Shared Service-be lehet, hogy felvesznek, ott elvileg könyvelni kell, de egy sima érettségivel be lehet tanulni.
Itt van egy:
Igaz oda van írva, hogy ez meg az előny, lehet azért, hogy behívnak. Nem tudom török nyelvtudásból mennyien lehetnek.
Szia, én török jogi fordító vagyok. Ehhez nem csupán anyanyelvi szintű nyelvtudás kell, de be kell bifláznod egy jogi szótárt, és kell tudnod használni a különböző jogi fordulatokat is.
Köjegyzői okiratokat, alapító okiratokat, rendőrségi és bírósági jegyzőkönyveket, illetőségigazolásokat, szerződéseket, hatósági ügyiratokat, stb.. kell fordítani.
Szia!
En magyar-török fordito vagyok, es ugy latom, hogy Pesten mindig keresnek törökül tudokat. Ott lehet vele munkat talalni, föleg ha mellette angolul is beszel az ember. Regisztralni kell különbözö oldalakra. pl jobinfo, profession.hu, stb... aztan varni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!