Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Hány évvel idősebb lánnyal jönnétek össze?
Figyelt kérdés
2020. okt. 28. 14:31
12/14 anonim válasza:
Én 19 éves vagyok. De egy évvel idősebbel sem. Sőt, nekem 17 a tető. mert a 18+-sak nem képesek. Vagy nem teljesen full úgy képesek a tini szerelemre. Mint előtte. Mivel ugye mindenhol minimum a 21 évet kellene bevezetni a nagykorúságnak. Mert mindenki teteti magát valamennyire. De közben meg legtöbben ebben a korban is full gyerekek. Ennek hatására is még jobban azok lesznek.
13/14 anonim válasza:
Nem a kor számít, de mondjuk nálam 5 évvel idősebb..
Számít hogy milyen az élete, nyilván ő milyen...
Mit vár el, milyen céljai vannak stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!