Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam?
Csak tanácsot szeretnék kérni, félre értés ne essék nem azt kérem, hogy helyettem döntsetek!:)
Van egy srác akit januárban ismertem meg, nagyon tisztelettudó, udvarias, vicces ami nekem nagyon fontos, bókol sokat, aztmondta nagyon belém esett.. az elején kiderült beszélt több lánnyal is de aztán ez megszakadt, viszont mindig megy mindenhova szabadidejében ami nem gond, így este beszélünk csak és nekem ez egy kicsit kevés de ennek ellenére úgy érzem őszinte, és édesanyukám is nagyon kedveli. Ha rossz a kedvem mindig segít ezen.
A másik pedig az exem... ő nagyon sok fájdalmat okozott, a rengeteg veszekedés miatt lett vége, mostanában meg főleg megtörtént, nagyon féltékeny és had ne soroljam még :D viszont ő volt az első aki olyat váltott ki belőlem mint senki, hosszú távra tervez, őszintén szeret csak sok a probléma, véleményem szerint nagyon más személyiségek vagyunk és kicsit önző.. csak hát az érzelmek meg a vonzalom...mellette önmagam vagyok mindig :/ nagyon szeretem csak nem bírtam idegekkel mellette, aztmondta változik :/
Szerintem az 1. sráccal próbáld alakítani a dolgokat mert a mélyebb érzelmek idővel ott is kialakulhatnak.
Mellette is idővel el lazulhatsz.
Az exeddel okkal lett vége és amiket leírtál azok alapján nem gondolnám hogy boldog lennél vele (bár ki tudja).
Én a helyedben az 1. sráccal próbálkoznék.
Érthető hogy valamennyire kötnek az emlékek/érzések az előző barátodhoz de ha nem bírod vele idegekkel és szerinted nem passzol a személyiségetek igazán akkor szerintem vele felesleges folytatni.
A logikus, “helyes” választás az 1. srác lenne.
De az elmondottak alapján egyértelmű hogy ez már eldőlt, neked a 2. rajtszámú rosszfiú kell. Vele van meg a kémia, ő az aki igazán megmozgat benned valamit. Így jártál :)
Tedd azt, amit az átlagos nők szoktak: a normálisakat ignoráld, a gyökerek után pedig epekedj (de azért a normálisak vérét szívd azzal, hogy elpanaszolod, mekkora gyökerek a gyökerek, aztán térj vissza a sajátodhoz) :-D
Komolyan felmerült ez a kérdés benned? Mert akkor inkább maradj egy ideig még magánzó.
Szerintem te már döntöttél, akkor minek a tanács?
Ha viszont fontolóra veszed a voksainkat, én az 1. fiúra szavazok. Az ex nem fog változni, idegeskedhetsz megint miatta.
Szerintem az elsőt válaszd. Nála szinte csak pozitívumok soroltál fel, a más lányokkal beszélgetés (ami mostanra megszakadt, ez is egy jó jel/pont) illetve amellett hogy esetleg nem tudtok annyi beszélni. Az exednél pedig szinte csak rossz dolgokat. Értem, hogy szereted, vonzódsz hozzá, meg első volt, de minek jönnél vele újra össze ha fájdalmat okozott, ha rengeteget veszekedtetek? Gondolod most másképp lesz? Mert szerintem nem lenne. Azt mondod, teljesen különböző személyiségek vagytok, ez pedig hosszú távon megint csak a szakításhoz fog vezetni.
Szerintem próbál új "életet" kezdeni, és ne ragadj le a múltba. Én a helyedben adnék az új srácnak egy esélyt, a régit pedig engedd el.
Szerintem ne más embereket kérdezz meg.
Neked kell eldönteni, amelyikbe szerelmes vagy azt válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!