Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam?
Nem azt várom, hogy ti döntsetek helyettem csak, érdekel a véleményetek.
A történetben az egyik fiút Ricsinek a másikat pedig Zolinak fogom hìvni.
Ricsivel osztálytàrsak vagyunk karácsonykor vittem neki egy tábla csokit, mert kedveltem. Valentin napkor õ hozott nekem csokit. Az állìtása szerint azért hogy visszaadja a kedves gesztust, de a legjobb barátnõm szerint azért, mert tetszettem neki. El telt egy kis idõ és megismerkedtem Zolival akivel már 4 hónapja távkapcsolatban élek. Ez alatt az idõ alatt Ricsivel szinte minden nap beszélgettem a suliban, mint baràt. Aztán az elmúlt pár napban ismét többet kezdtem érezni Ricsi iránt. Kiderült, hogy õ is szeret engem.
16/L
Távkapcsolatot nem fogod bírni sztem. Ricsitől többet kapsz mint a másiktól.
Ő kisegít ha kell stb...
Ne orlodj. Tapasztalat, hogy tavlapcsolat nagyon nehez, es fiatal vagy, en 12-15 eves koromig elcsesztem vele a “fiatalsagom”... megerdemled a “valodi” kapcsolatot, a pillangokat, a szerelmet, a kezfogast, puszit stb.
En azt mondom, mivel fiatal vagy, es amugy is a masik srac tetszett elobb, es o elerheto, es dilemmat okozott a kapcsolatodban, hagyd ott a tavkapcsos sracot mielott kikezdenel vele. Es ha megse jonne ossze, ne kuncsorogd magad vissza a masik srachoz, ugyis jon a kovetkezo Ricsi mindig:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!