Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Melyik fiút válasszam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik fiút válasszam?

Figyelt kérdés

Nem azt várom, hogy ti döntsetek helyettem csak, érdekel a véleményetek.

A történetben az egyik fiút Ricsinek a másikat pedig Zolinak fogom hìvni.

Ricsivel osztálytàrsak vagyunk karácsonykor vittem neki egy tábla csokit, mert kedveltem. Valentin napkor õ hozott nekem csokit. Az állìtása szerint azért hogy visszaadja a kedves gesztust, de a legjobb barátnõm szerint azért, mert tetszettem neki. El telt egy kis idõ és megismerkedtem Zolival akivel már 4 hónapja távkapcsolatban élek. Ez alatt az idõ alatt Ricsivel szinte minden nap beszélgettem a suliban, mint baràt. Aztán az elmúlt pár napban ismét többet kezdtem érezni Ricsi iránt. Kiderült, hogy õ is szeret engem.

16/L

2018. jún. 5. 20:59
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Távkapcsolat általában gyorsabban kimúlik.
2018. jún. 5. 21:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kapcsolatban vagy es erzeseid vannak valaki mas irant, akkor mindenkeppen gondolkozz el azon, hogy ha szereted a mostani baratodat, akkor miert voltal nyitott masok iranyaba is?
2018. jún. 5. 21:06
 3/8 anonim ***** válasza:

Távkapcsolatot nem fogod bírni sztem. Ricsitől többet kapsz mint a másiktól.

Ő kisegít ha kell stb...

2018. jún. 5. 21:09
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Ez ovi középső csoport.
2018. jún. 5. 21:25
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne orlodj. Tapasztalat, hogy tavlapcsolat nagyon nehez, es fiatal vagy, en 12-15 eves koromig elcsesztem vele a “fiatalsagom”... megerdemled a “valodi” kapcsolatot, a pillangokat, a szerelmet, a kezfogast, puszit stb.

En azt mondom, mivel fiatal vagy, es amugy is a masik srac tetszett elobb, es o elerheto, es dilemmat okozott a kapcsolatodban, hagyd ott a tavkapcsos sracot mielott kikezdenel vele. Es ha megse jonne ossze, ne kuncsorogd magad vissza a masik srachoz, ugyis jon a kovetkezo Ricsi mindig:)

2018. jún. 5. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
44%
Szerintem Ricsit válaszd.
2018. jún. 5. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Ricsit válaszd. És egyébként is Zolika rossz arc én ismerem, bizonyíték: [link]
2018. jún. 5. 22:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a távkapcsolat az tényleg nem könnyű szval ha érzel valamit Ricsi iránt akkor ő a tuti :)
2018. jún. 5. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!