Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam?
az az igazság, hogy van két fiú, mind a ketten nagyon tetszenek.
egyikük az osztálytársam, látok jeleket arra hogy tetszem neki. nagyon aranyos, elkezdtünk év vége felé beszélgetni, és úgy érzem, kedvel. de félek attól, hogy ha nem működne, akkor milyen lenne minden nap egy légtérben, és hát nem tudom..
a másik fiú észre sem vesz. egyszer-kétszer találkoztunk közös házibulikban, de ezen kívül nem ismerem igazán. vele teljesen ugyanaz az érdeklődési körünk, szerintem egy hullámhosszon lennénk.
mit lépjek? melyikőjük illene jobban hozzám így olvasásra? teljesen tanácstalan vagyok és tudom, hogy "ha nem tudok dönteni akkor egyikőjüket sem szeretem igazán", de mégis... valaki? :)
17/l
Az átjött, hogy nem vagy szerelmes.
Az nem jött át, hogy mire akarod használni, akit választani fogsz:
- eljárogatni bulizni
- lelkizgetni
- mutatni a többieknek, milyen "menci" vagy
- ismerkedni a szexszel
- egyéb, éspedig?
Természetesen azt, amelyik észre se vesz, hogy aztán meg itt sírjál az miatt, hogy milyen bunkók a fiúk.
Igaz, hogy ott lenne egy kedves, aranyos srác, akivel már most jól elvagy, de neeem, nehogy őt válaszd már! Egyértelmű, hogy az kell, akivel már most tudod, hogy halott a dolog.
Kedves utolsó, én nem értem az összefüggést a gondolatmenetedben.
Kérdező: próbáld megismerni mindkettőjüket, és akkor éreznj fogod, hogy melyiküket szereted! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!