Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiút válasszam? Bővebben lent.
Megismertem egy nagyon kedves, szép és okos fiút. Jól lehet vele kommunikálni és soha sem unatkoztam vele. Imádom őt, de sajnos neki más lány kell. Megbeszéltük, hogy egyenlőre barátok leszünk. Megvárnám, míg meghozza a döntést. De a jelenlegi problémám az, hogy egy másik fiú egyetlen találkozás után facebookon szerelmet vallott már többször is. Mindkét fiú szép, de az egyik szeret a másik nem. A biztos utat válasszam vagy inkább a bizonytalan jövőt azzal, akit szeretek? Szívem szerint az okos fiút választanám, de nem akarom megbántani a másikat. Pénteken szeretne velem találkozni (az a fiú, amelyikkel nem szeretnék járni). Szépen kérlek titeket, ségítsetek. Köszönöm a bölcs válaszaitokat.
18/L
De drága lelkem,kik közül kell választni?
Te az egyiknek kellesz,a másiknak nem!
De szerintem a másodikat se “ válaszd“! Aki egy találkozás utân szerelmet vall,ráadásul fészbukon...
Én sem értem, hol itt a dilemma? Miért KELL valakivel összejönni?
Az egyiknek nem tetszel, a másik neked nem tetszik. Persze, hogy szomorú lesz a másik, ha ekutasítod, de inkább még most mondd el neki, hogy nem őt keresed, mint később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!