Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik fiút válasszam, illetve melyik felé gondolkozzam? (többi lent)
Szval leírnák 1 kis történetet,ill. körülírást.
Van 3 fiú az osztályomban, akire aztmondom hogy nemrossz, ez a 3 srác mindig odajön hozzám szünetben,vagy beszélget, viccelgetek velem. Szeretném jellemezni őket nagyvonalakban:
az első fiú:ugyanabban a kisvárosban lakunk(mivel bejárok).Ő neki rendkívül jó humora van, ahogy kinéz az nem az olyan szexi(csak ezzel az a baj hogy ő jövőre elmegy az ország másik végére(mivel 8.-osak vagyunk).
a második fiú:ő abban a városba jár,ahová én suliba,neki jó humora van,sokszor megnevettet,talán ő törődik velem a legtöbbet(beszélget bókol nekem),ő régen elég gázosan nézett ki,de mostmár az osztály 1ik legjobb pasija,aki mostmár tesz a külsőjére és talán ő tetszik a legjobban.
a harmadik fiú: elég alacsony srác(bár énsem vagyok magas)neki nemrossz a humora,nemrossz a külseje(kicsit olyan perverz tipus)ő még kérdéses.
Előre elnézést a regényért,és szeretném,ha csak olyanok válaszoljanak,akik nem hülyeségeket szeretnének megosztani..Köszönöm előre a válaszokat és az elolvasást.
Válassz engem :DD
Vagy a 2. illetőt...
hát ha a szívemre hallgatok akkor a 2.:)
köszi a válaszokat és várok még:)
És mi az oka annak, hogy nem tudsz dönteni? Csak mert így leírva elég egyértelmű a helyzet.
Az első fiú elmegy, és amúgy se indít annyira be. A második vicces, jól néz ki, törődik veled. A harmadik meg egy perverz törpe.
Egyértelmű, hogy senki nem fogja ennyi alapján ajánlani a nő és önbizalom hiányban szenvedő harmadikat, se a kérész életű kapcsolatot előrevetítő elsőt.
A második szimpatikus a leírásod alapján. Viszont azt ne hidd, hogy a felvételi után nem kell a tanulásra koncentrálni. Hajjajj még csak most jönnek a kemény évek...márha tanulós típus vagy és vannak céljaid.
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!