Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam? Ti hogy tennétek a helyemben?
Nemrég újra elkezdtem ismerkedni lányokkal, de úgy alakult hogy egyszerre két lánnyal is szoktam néha-néha beszélgetni, és szerintem bármelyikből lehetne valami, de csak az egyiküket választhatom természetesen.
Az egyik lány visszafogottabb és néha egy kicsit szomorkásnak tűnik, de nagyon érzelmes, és nekem is erre van szükségem - de ugyanakkor attól félek, hosszútávon nem jönnénk ki jól pont emiatt.
A másik lány sokkal nyitottabb és életvidámabb, ez pedig szimpatikus nekem - de az a baj hogy félek, pont emiatt nehezebben alakulhatna ki köztünk a dolog, sőt, lehet hogy nem is jönnék be neki :S
Szóval most egyfajta patthelyzetben vagyok. Mit tegyek?
17/f
UI.: talán az befolyásolhatja a döntést hogy nekem korábban soha semmilyen kapcsolatom nem volt
most ezt elképzelem pasiban! hát inkább az életvidámabbat nyitottabbat választanám nem pedig a depressziósat,szerintem ne agyalj azon hogy vajon hosszútávú lesz az a kapcsolat? merj belevágni! úgyis sok barátnőd lesz még szerintem fogsz eleget tapasztalni,amúgy a beszélgetésekből vmennyire kiderül hogy a másiknak szimpatikus vagy vagy sem!
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!