Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam? (E/2-ben nem engedi kiirni)
1:Ő tetszik a legjobban , hasonló zenéket hallgat mint én , van közös téma , ritkán találkozunk , nem tudom , hogy tetszek-e neki .
2:Ő is tetszik , de nincs nagyon közös témánk , vele is ritkán találkozok , szerintem tetszek neki .
3:Nekem nem igazán tetszik külsőre , de jól elbeszélgetünk , hasonló az érdeklődésünk , hasonló zenéket hallgatunk , vele is ritkán találkozunk , biztos , hogy tetszek neki .
4:Nagyon tetszik , jól elbeszélgetünk , mindennap találkozunk , van közös téma , de azt hiszem foglalt(bár nem biztos) , szerintem neki is bejövök .
Ha nem értesz valamit kérdezz !
1: szerintem a leglogikusabb, ha nála próbálkozol be először, hisz ő tetszik neked a leginkább
2: ha nincs közös téma, akkor mért akarsz vele kapcsolatot? csak azért mert jól néz ki? ez felejtős
3: ha nem vonzódsz hozzá igazán, akkor szintén nem működik a kapcsolat. de ha a külseje ellenére valami hihetetlenül megfog benne, akkor még talán megéri megpróbálni, de ezt neked kéne érezned
4: nem ártana megtudnod, hogy van-e valakije és csak azután gondolkozz rajta
4., 1., 2., 3.
Értelem szerűen, ha 4-esnek van pasija vagy más probléma van, akkor 1-es és így tovább...
tök jó, hogy 4 csaj közül tudsz választani, de valóban mind a 4nek is kellesz ? ahogy itt leírtad a lehetőségeket, tulajdonképpen egyikben sem vagy biztos, hogy tetszel valamelyiknek...
ne feledd, a fiú választ, de a lány dönt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!