Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt válasszam?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki bejön nekem és ő is elég rámenős de már volt egy kapcsolata és nem szűz.
én az vagyok.
egy másik lány is bejön de ő nem olyan rámanős inkább szerény, neki még nem volt fiúja de ha egymás mellé kerülünk nincs témánk, mivel mindkettőnk félénk.
kit válasszak?
2010. febr. 13. 22:09
2/11 anonim válasza:
ne az alapján válassz barátnőt hogy szűz-e vagy sem! neked kell érezned! amelyikkel jobban elvagy, jobban bejön, nagyobb a szikra az lesz a jó.
4/11 anonim válasza:
Szerintem is a 2., azért mert a hasonló emberek hosszabb távra összeillenek.Az ellentétek csak egy darabig vonzzák egymást.Szóval attől függ milyen kapcsolatot akarsz.
L18
5/11 anonim válasza:
Dugásra vagy komoly kapcsolatnak?
Amúgy azt amelyik jobban tetszik.
6/11 anonim válasza:
Szerintem találkozz, beszélgess velük és derítsd ki, melyikük áll hozzád közelebb. Mondjuk önmagában az, hogy mindketten félénkek vagytok nem indokolja, hogy ne legyen közös témátok, ott valószínűleg más probléma is van. Remélem segítettem. 20/L
7/11 Krisipoke válasza:
Szerintem inkább ki kéne deríteni, hogy te melyiknek jössz be. Amúgy én a másodikat választanám.
8/11 anonim válasza:
1. mert ahogy írtad a másodikkal nincs közös téma
9/11 anonim válasza:
Először az 1.,aztán nem lesz gond a 2.-al.
10/11 anonim válasza:
Szerintem 2.
Hozz fel témát,vagy kérdezd meg mi érdekli,nézz utánna,járj egy kicsit a kedvében. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!