Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem tudom kibírni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom kibírni nélküle? Normális ez?

Figyelt kérdés

2 éve járunk, osztálytársak vagyunk. Ha nem jön suliba a barátom akár egy napot is, nagyon szomorú vagyok. Olyankor a barátnőimmel sem tudok önfeledten nevetgélni. Tudom, hogy ez már beteges. De mit tudok tenni? Vagy egyáltalán miért van ez?

Egyébként azért nem lógunk egymás nyakán, de elég nekem ha tudom hogy ott van a közelemben, és bármikor láthatom, bármikor megölelhetjük egymást.

Suliidőn kívül, ha nem találkozunk, akkor nincs ez az érzésem, elmegyek barátnőimmel moziba, otthon olvasok, elfoglalom magam, sportolok, stb.

De mindig alig várom hogy találkozzunk, ha hétvégén nem sikerül, akkor hétfő reggel már szinte rohanok a suliba.

Messengeren sem lógunk egymás nyakán, szóval nem értem ezt az érzést, és tudom hogy ez nem jó.

2019. dec. 6. 09:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg a megszokás teszi ezt. Tudod, hogy mindig ott van, bármikor láthatod, és nyilván amikor nincs ezen a “közös, biztos helyen” akkor rossz érzéssel tölt el. Suli után, hétvégente úgymond hozzá vagy szokva ahhoz hogy nem vagytok együtt, tudod hogy akkor nem találkoztok majd.
2019. dec. 6. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!