Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok akik stréberrel járnak? Adnátok tanácsot hogy lehet kibírni?
Mit értesz stréber alatt:?
Mert akkor ha én osztályelső vagyok, akkor már az vagyok vagy mi? Vagy ha a csajom gimis már stréber:'D?
Amúgy nem vagyunk normálisak e mellet ><
Egyre inkább megbizonyosodok arról, hogy ezen az oldalon egy feltett kérdésre sem hajlandó semki értelmes választ adni!
Természetesen nem arra gondolok, aki szorgalmas, sokat tanul és sikeres. Hanem arra, aki minden dolgozat előtt nyafog, hogy neki úgy sem fog sikerülni, aztán meg írja a hibátlan csillagos ötösöket. Aki kifogásnak használja mindenre, hogy tanulni kellés nem hajlandó sehová sem menni sem az osztállyal, sem barátokkal, senkivel.
Fontos a tanulás, pl én is sokat tanulok, de azért úgy gondolom, hogy egy kapcsolat nem csak nyáron létezik, hanem suliidőben is.
Szóval a párod ilyen?
Semmit sem kell kibírni, ha rosszul érzed vele magad, akkor szakítsatok.
Kedves kérdező!:)
Szerintem ez nem feltétlen negatív tulajdonság, de természtesen mindenkinek mások az igényei egy kapcsolatban, így hát az is érthető, hogy ez így számodra nem okés. Még csak nem is olyan nagyon lényegtelen apróságról van szó, hiszen az együtt töltött idő is rámegy erre. Úgy gondolom, hogy vagy kössetek kompromisszumot, vagy szakíts. Ha különböztök és a kettőtök igényeit nem lehet összegyezetetni, az egy normális dolog. Te is találsz majd neked valót, és ő is hozzá illőt.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!