Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vannak itt olyanok akik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok akik stréberrel járnak? Adnátok tanácsot hogy lehet kibírni?

Figyelt kérdés

2017. okt. 3. 23:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szóval ezek szerint, akik így letámadtatok, mind helyénvalónak tartjátok, hogy valaki hitegeti egész nyáron a másikat, hogy mennyire szereti, mennyire szeret vele lenni, aztán meg suliidőben egy egy órás sétára is csak úgy képes, hogy fanyalogva nézi az órát, hogy Úr Isten, már rég tanulnia kéne? Konkrétan arra használta, hogy nyáron amíg unatkozik,valaki elszórakoztassa, évközben meg attól is fel van háborodva, ha 10 percre felhívja telefonon, mert addig is tanulhatott volna és te jó ég, majd emiatt nem kap 5-öst a dolgozatára. Itt nem arról van szó, hogy ne tanuljon, de azért 1-1 órát legalább rá lehetne szánni a másikra. Nyilván nem egész napokról beszéltem.
2017. okt. 6. 19:30
 12/16 anonim válasza:
51%
Van ilyen, de e ha az elején ki részletezted volna,(és nem most találod ki) akkor talán nem támadtak volna le ezek az emberek akiknek egytől egyig igazuk van, Nem gondolod hogy ha az eddigi 10 embernek igaza volt akkor valószinüleg ez z igazság? Azé gondolkozál el ezen, becsüld meg , kevés ember van ilyen jó természettel(és a te esetedbe egy ekkora szerencsével, hogy egy ilyet mint te tűr) megáldva.
2017. okt. 6. 21:37
 13/16 A kérdező kommentje:
Na jó! Remek! Még én vagyok a rossz, mert bánt, hogy egy 10 percs telefont sem lehet rám szánni? Miért azt írod, hogy ő tűr meg egy ilyet maga mellett, mint én? Vagy nektek ennyire természetes, hogy egy kapcsolat csak annyiból áll, hogy nyáron elvoltunk és kész? Már bánom, hogy feltettem a kérdést! Azt szerettem volna, hogy aki szintén járt már így,írja le, hogy bírja, adjon tanácsot, de csak bántotok.
2017. okt. 6. 22:46
 14/16 anonim válasza:
Öhm.. Azt kell mondjam , nagyon ritka az ilyen, szerintem csak veled történt meg. De ha enyire zavar akkor szakitsatok :) Majd találsz mást :)
2017. okt. 6. 23:36
 15/16 anonim válasza:
Majd jön valaki aki figyel rád :)
2017. okt. 6. 23:36
 16/16 anonim válasza:
Persze ha neked ha van benne valami haszon hogy ő okos te meg nem akkor bizony tartsd meg magadnak
2017. okt. 8. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!