Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud adni valami tanácsot ez ellen? 16/L
Figyelt kérdés
Mar lassan 3 hónapja járok sraccal de sajnos távkapcsolatban.Nagyon szeretjük egymast de a tavolsag mindkettőnket kikészit.En az elmúlt 2 hètben szinte mindig sírva aludtam el mert nem lathatom nem ölelhetem meg és ez borzalmas érzès.Nem tudom mit kène tennem hogy ez jobb legyem hisz kb majd egy 1 hónap múlva talalkozunk.2017. jún. 28. 23:15
1/9 anonim válasza:
Milyen gyakran szoktatok találkozni?
2/9 A kérdező kommentje:
#1 eddig egyszer találkoztunk és vagy 10 órát töltöttünk együtt
2017. jún. 28. 23:19
3/9 anonim válasza:
És akkor havonta fogtok egyszer találkozni? Vagy hogyan?
4/9 A kérdező kommentje:
Eddig a suli miatt nem nagyon értünk rá mert mindkettőnek sok volt a tanulni való nyáron meg dolgozik meg én is igy elég nehez összehozni pláne hogy nem lakunk olyan közel
2017. jún. 28. 23:23
5/9 anonim válasza:
Akkor beszéljetek sokat neten keresztül. Skype is van. Azt hittem még ém vagyok rossz helyzetben mivel hetente egyszer találkozunk de ez ahoz képest álom szal azért sajnállak titeket.:$ nem lehetne megoldani h többször?
6/9 A kérdező kommentje:
Ezen a nyáron biztos nem...Utana meg megint suli aztan majd a szülinapomkorn
itt lesz par napot mert szerencsere akkor lesz őszi szünet de igazábol addig örülök ha 2-szer tudunk talalkozni..
2017. jún. 28. 23:31
7/9 anonim válasza:
Nem tudom mit lehetne tenni. De a lényeg igazából h bírjátok.
8/9 anonim válasza:
oké melóztok és hétvégén se lehetne összehozni? Egy 10 órás találkozóra mondani hogy szerelmesek vagytok az nemsok minden. Ne a kifogásokat keressétek hanem akkor az egyikőtök legyen legalább keményebb . Na meg 16 évesen sztem még nem az érettségi vizsgára készültél
9/9 anonim válasza:
Hát nemtudom, a szülőkkel kéne beszélni, annyi eszetek lehetne hogy legalább egy hejen dolgoztok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!