Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Vele vagy nélküle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vele vagy nélküle?

Figyelt kérdés
Szóval már 7 hónapja együtt vagyok a pasimmal. Úgy érzem nélküle nem tudnék élni. De ha vele vagyok sokszor felidegesít, és nagyon úgy érzem hogy kevés szabad teret ad nekem. Félek hogy megfogom bánni hogy nem éltem ki úgymond a "tinéndzser koromat" tudjátok bulik,pasizás stbstb.. de nem akarok vele szakítani mert abba belepusztulnék..bonyolult..tanácsok? :(
2019. okt. 16. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Na ebben aztán igazán neked kell döntened. Ha úgy érzed nem működik a kapcsolatok akkor szakíts vele, viszont ha úgy gondolod ezek a problémák orvosolhatók lennének, akkor ülj le és beszéld meg vele, hogy neked több térre van szükséged. Viszont ha úgy gondolod megfogod bánni, hogy nem élted ki magad akkor inkább szakíts vele, úgy jobb lesz mindkettőtöknek.
2019. okt. 16. 21:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Jobb lenne nélküle mert kiszeretném magam élni,de viszont ha bele gondolok abba hogy többé nem lenne mellettem a sírás folytogat már...
2019. okt. 16. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos el kell dönteni mi a fontosabb: az hogy vele legyél, vagy hogy kiéld magad, de ezt csak te tudhatod.
2019. okt. 16. 21:09
 4/7 anonim ***** válasza:
Én ezt a ki akarom magam élni dolgot soha nem értettem. Én mindig életre szóló szerelmet akartam és még most is, ami úgy látszik meg is fog valosulni. Ki élni úgy is ki lehet magadat hogy em pasizol. Ahhoz hogy valaki kielje magát nem kell ribinek lennie.
2019. okt. 16. 21:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Kiélés dolgot nem úgy értettem hogy ribiskedni akarok és összeakarok mindenkivel feküdni. Egyszerűen csak a buli az hogy szabad legyek és ne keljen attól felnem hogy a párom megharagszik mert a haverjaimmal beszélgetek..
2019. okt. 16. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Hiszen a párod mellett is tudsz bulizni.
2019. okt. 16. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Megharagszik azért is mert a barátaiddal beszélgetsz ? Nem mehetsz bulizni vagy csak a rá való tekintettel inkább saját döntésed alapján nem mész ?

Szerintem egy korlátozó kapcsolatban nincs értelme beleragadni. Egy normál kapcsolatban eleve szabadnak érzed magad.

Én a nélkülére szavazok. Lehet vannak a barátodnak jó tulajdonságai is, de ha elnyom a kapcsolatban és megsértődik olyan dolgokra amik eleve természetesek akkor onnan jobb minél hamarabb szabadulni, ha fiatal vagy ha nem.

2019. okt. 17. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!