Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Se vele se nélküle?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se vele se nélküle?

Figyelt kérdés
Na szóval 7hónapja vagyok együtt a barátommal.. néha előtörnek bennem olyan érzések hogy sokkal jobb lenne nélküle.. néha a legapróbb dolgai is felidegesítenek.. úgy érzem nem ad elég teret.. néha már a vele való szeretkezést se kivánom,kicsit unalmas. De viszont ha abba belegondolok hogy nélküle kéne tovább folytatnom úgy érzem nem menne. Hiszen nagyon sok erőt ad nekem, sok mindenben segít,de sok mindent "vesz" is el tőlem.. pl bulikat,pasikat. Nem az hogy pasizgatnék csak hát még fiatal vagyok és a fiatalság ezekből áll. Nem tudom mit tegyek. Tanácsok?
2019. okt. 18. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem érzed vele jól magad, sok értelme szerintem nincs vele maradni. Lehet hogy vannak pozitívuma de most is inkább negatívumokat sorolták fel. Ha úgy érzed mással töltenék a fiatalságod, ki akarod magadat élni, akkor nem kell párkapcsolatban lenned.
2019. okt. 18. 22:33
 2/5 Dwikee01 ***** válasza:
Mond meg neki hogy beszélnünk kell és beszéljetek meg ha meg nem kívánok akkor már nem eg a tűz benned csak félsz tovább lépni
2019. okt. 18. 22:42
 3/5 Zsombi55 ***** válasza:

Egy: rá koncentrálsz, vagy legalábbis nem arra amiről lemaradsz;

Kettő: elhagyod;

Három: meggyőzöd, hogy legyetek nyílt kapcsolatban, csak akkor ne legyél majd féltékeny ha ő is összejön másokkal is.

2019. okt. 18. 23:21
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hogy te így érzed, de akkora hülyeséget ne írj hogy mert a fiatalság ebből áll. Fú de idegesítő duma ez. Találjátok már ki valami jót is. Nevetséges.

Ha ennyire psaizgatni akarsz akkor hagyd el és ne rinyálj.

2019. okt. 19. 01:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha most ez van benned akkor gondolj csak bele mit éreznél 1-2 év múlva. Szerintem hagyd el amíg nem fusztrál ennél is jobban a dolog éld ki magad. A barátaid is adhatnak erőt. És lehet találkozol a bulizgatások során olyannal is aki szintén ad erőt a jövőben, de még teret is és a szeretkezést is élvezni fogod vele mindig :D
2019. okt. 19. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!