Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bírjam ki a nélküle töltött időt?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 2 hónapja vagyunk együtt, ő az első szerelmem, és sok időt töltünk együtt.. Amikor együtt vagyunk, akkor boldog vagyok és jól érzem magam, de van, hogy több napig nem találkozunk, és olyankor itthon ülök, és nem tudom mit kezdjek magammal.. Legszívesebben visszamennék hozzá, de tudom, hogy tanulnia kell és akkor nem tudna ha ott vagyok.. Tegnap találkoztam vele és legközelebb csak egy hét múlva fogok, mert el kell utaznom pár napra.. Már most el kezdek sírni néha, mert hiányzik, pedig most csak 20 km-re van tőlem.. Mit tegyek?? /Egy érzékeny srác../ 18/F 17/L2017. nov. 3. 13:25
1/5 anonim válasza:
Kezdj el kezdeni egy hobbit, pl olvas egy könyvet, vagy írj egy blogot vagy játsz egy számítogépes játékkal az mindig leköti az embert ennyi az egész.
2/5 A kérdező kommentje:
de egyiket se szeretném úgy csinálni, mint a barátnőmmel lenni :(
2017. nov. 3. 13:57
3/5 anonim válasza:
Egyet tudok érteni az 1. emberkével. Én mondjuk távkapcsolatban élek (264 km) és nekünk is baromi nehéz. Viszont beszélünk napi szinten, kamerázás meg ilyenek. Emellett mindkettőnknek meg van a maga kis hobbija. Neki az olvasás nekem meg néha a számítógépes játékok. Közben próbáljuk elintézni, hogy minél többet legyünk együtt. Lassan 17 hónapja megy ez így.
4/5 anonim válasza:
Énis elég jó viszonyban vagyok egy lánnyal, 70 km van köztünk. És hamarosan találkozok vele. Eléggé érzékeny vagyok énis. Kérdező gondolj csak bele, mingyárt mindketten felnőttek lesztek, és lessz saját lakásotok. Együtt lehettek amennyit akartok. 16/F És privátba írj ha még kell valami.
5/5 anonim válasza:
Írj hosszú leveleket neki. Ne chatelni hívd, hanem csak írd, ami eszedbe jut, hogy jó lenne megosztani vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!