Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig azt hajtogatja, hogy jobb lenne nekem nélküle. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mindig ezt mondja. Meg hogy én jobbat érdemlek. Szeretem. Ő is szeret engem.2017. júl. 22. 08:51
2/7 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy mindig? Konkrötan? Mert ha csak úgy mondogatja, akkor nem szeret, csak fél szakíttani, és azt akarja, hogy te mond ki, hogy vége. Mióta vagytok együtt és hány évesek vagytok?
3/7 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Meg még sok más hasonlot is mondok, lehet hogy nála is azért van ez mert egyrészt jól esik neki hogy azt mondod h nem lenne jobb, másrészt mert gondolom nincs sok önbizalma.
Vagyis nálam ez ezert van, bár le kellene szokni mert ezt is egyszer megunja az ember és akkor the end. Meg hát kedv függő is.
4/7 anonim válasza:
Ez a mondat a gyávaságra utal, nem tudja hogy másszon ki a kapcsolatból, mert puh@pöc$ű és nincs annyi gerince hogy megmondja hogy nem szeretné folytatni,ezért inkább rád helyezi a hangsúlyt, és elhiteti veled, hogy ez neked így a legjobb. Már bocs, de ez ennyi.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhagyni.. tudom hogy szeret, ebben biztos vagyok
2017. júl. 23. 09:55
7/7 anonim válasza:
Ugyanigy vagyok en is a baratommal... borzasztoan rossz erzes mikor ilyet mond. Nekem nem hiszi el hogy szeretem. Gozom sincs mit tegyek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!