Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez tényleg így van? 16L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez tényleg így van? 16L

Figyelt kérdés
Az egyik fiú osztálytársam meghallota hogy a bátnőmmel arról beszélünk hogy nekem mért nincs barátom erre odaszolt hogy :"Azért nincs barátod mert túl határozott, és céltudatos vagy". Igen határozott és céltudatos vagyok de emellett kedves, figyelmes, hűséges,intelligens stb. vagyok. Ennyire nagy baj hogy határozott vagyok?

2018. dec. 25. 09:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez csak azoknak okoz gondot, akikkel nem érdemes összejönni. :D

Nincs izgatóbb egy határozott, céltudatos nőnél.

2019. jan. 1. 08:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Talán a macsók inkább ők akarnak irányítani, a félénkebbek meg nem mernek kezdeményezni egy túl határozott lánnyal szemben.

De ha tetszik egy fiú, akkor nem tilos a lánynak kezdeményezni. Az egyenjogúság erre is vonatkozik szerintem.

2019. jan. 5. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha határozott vagy, csak ne legyél idegesítő :D
2019. jan. 5. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!