Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ez tényleg így van? 16L
Én is határozott vagyok,mint tec,és nekem sincsen barátom.
Van egy olyan rétege a fiúknak főleg ebben a korban,akik csak megfektetni akarnak lányokat,ebből a szempontból sokkal jobb egy olyan személyiségű csaj,akit könnyű rávenni bármire.
Persze a ló túloldalára sem jó esni,mert akkor már tényleg lehet ez egy kapcsolat romboló tényező is.
Hidd el,ha egy értelmes lány vagy,találsz majd valakit magadnak :)
16/L
A céltudatossággal egyáltalán nincsen baj, legalább tudod, hogy mit akarsz.
A határozottság... Igazándiból ennek egy csomó fajtája van, és nem tudom, hogy mire gondolsz. De pl ha olyasmire, hogy kialsz a magad álláspontja mellett, azzal semmi baj nincs, viszont ha olyasmi, hogy Te akarod irányítani a kapcsolatot, azzal már baj van. Persze nem azt mondom, ha a párod azt mondja most fekudjetek le, te egyből lefekszel vele. Remélem érted mit akarok mondani...
Amit meg az első válaszoló írt, hogy normális lány vagy. Mindenképpen lesz valakid... Ez nem feltétlen igaz. Egyébként akik tinir*bik ők is ugyanúgy normálisak. Csak vagy meg akarnak felelni tarsadalom elvárásainak (mert igen, a kitett mell, pí*a gatya ma már elvárásnak számit, akármennyire mondjuk hogy mekkora egy ku***), de inkább ebbe most ne menjünk bele, nagyon hosszú.
Szóval attól, hogy te úgynevezett "normális" vagy, nem feltétlen lesz pasid. Természetesen tenni is kell érte, és nemcsak otthon várni a fehér lovon érkező herceget. Persze ha atthatok egy tanácsot ezt ne rib*kent tedd...
Nekem egy csomó lány ismerősöm van, aki normális, és meg sincs pasijuk. És nem azért nem járok velük, mert céltudatos, vagy határozott, vagy mert ne nézne ki jól (mert igenis van, aki már ha jól néz ki), hanem azért, mert tényleg ez a nagyon otthon város típus, és semmit nem tesz egy kapcsolatert. Varja a sült galambot.
17F
Várjál, valaki a határozottságot beképzeltségnek vagy nagyképűségnek veszi. Sokan keverik ezt.
A korosztályodnál igen baj, ha egy lány határozott, mivel nem mernek ezáltal kezdeményezni...
Nem mindegy,hogy ő a beképzeltségre vagy a valós határozottságra érti. Nem feltétlenül rossz dolog határozott lenni,de akkor valóban csak olyan fiú mer kezdeni aki tudja mit akar tőled.
Én szerintem egy olyan a kettő közöttt vagyok,se túlzottan határozott se határozatlan (mert az utóbbi tényleg nem a legjobb) még sincs barátom,(jó volt,de rövid komolytalan kapcsolat volt) de várok mert nem 60 éves vagyok ha nem csak 16. Aztán majd egy nap valaki elfogadja higy alacsony vagyok, mindenen tudok nevetni,de néha túlzottan komoly vagyok ha szabályokról van szó,hogy szeretek eljárnu itthonról de a szobám zúgát se vonom el magamtól,hogy szívesebben olvasok mind filmet nézek,hogy néha lusta,lobbanékony, türelmetlen vagyok és még sorolhatnám. Szóval nyugi. Mindenkinek más az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!