Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek mi jön be egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek mi jön be egy lányban?

Figyelt kérdés

Külső, illetve belső terén is. Kérlek normális válaszokat adjatok, előre is köszi!

16L

2018. dec. 19. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
24%
Ne abból meríts, hogy kinek mi jön be, mert minden embernek más az ízlése.
2018. dec. 19. 20:31
 2/6 anonim ***** válasza:
74%

nekem legfőképp a belső, de tudom, ha nincs mellette egy nagyjából oké külső akkor nem ér semmit sem.

külsőre: szeretem ha van stílusa, nem csak kikapja a szekrényből az első ruhát, ne legyen elhízott, ne sminkelje magát agyon

belsőre: no filter tehát legyen mindig teljesen őszinte, de tudjon támogatni és tudja az érzéseit kifejezni.

18/F

2018. dec. 19. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha egy lánynak van saját stílusa, külső kevésbé számít, de a legfontosabb, hogy legyen saját véleménye és legyen logikája :D
2018. dec. 19. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Nekem leginkább azok a lányok jönnek be, akik mielőtt kiírnak egy kérdést gyakorin, megnézik hogy azt feltették-e már előtte 965368864-szer.
2018. dec. 19. 23:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Külső és belső terén különösebb dolgot nem tudnék kiemelni, mert csak sablon dolgokat lehet írni az ilyen dolgokra. Az ilyen sablon dolgok meg relatívak, mert minden embernél más dolog a jó. Például van, aki a szőkét szereti, más meg ki nem állhatja a szőkéket. Az ilyen dolgokból nem lehet sokat meríteni.

Számomra az olyan lány jön be, aki meg tud fogni valamivel. Jellemzően egy lány úgy tud megfogni, ha a külső és a belső valamilyen szinten kapcsolatban van egymással. Egy nagyon jó belső például nagyon sokat ér számomra.

2018. dec. 20. 21:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Legyen egy egyedi, aranyos kisugárzása a lánynak. Legyen vidám természetű és mosolygós. Tehát sugározzon belőle a pozitivitás.😍 Ja és lenyen áldmodozó, de mégis emberközpontú és talpraesett. Egyszerre hordozza magában egy kislány vidámságát és egy MILF érett nőiességét.
2018. dec. 27. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!