Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek mi jön be egy lányban?
Külső, illetve belső terén is. Kérlek normális válaszokat adjatok, előre is köszi!
16L
nekem legfőképp a belső, de tudom, ha nincs mellette egy nagyjából oké külső akkor nem ér semmit sem.
külsőre: szeretem ha van stílusa, nem csak kikapja a szekrényből az első ruhát, ne legyen elhízott, ne sminkelje magát agyon
belsőre: no filter tehát legyen mindig teljesen őszinte, de tudjon támogatni és tudja az érzéseit kifejezni.
18/F
Külső és belső terén különösebb dolgot nem tudnék kiemelni, mert csak sablon dolgokat lehet írni az ilyen dolgokra. Az ilyen sablon dolgok meg relatívak, mert minden embernél más dolog a jó. Például van, aki a szőkét szereti, más meg ki nem állhatja a szőkéket. Az ilyen dolgokból nem lehet sokat meríteni.
Számomra az olyan lány jön be, aki meg tud fogni valamivel. Jellemzően egy lány úgy tud megfogni, ha a külső és a belső valamilyen szinten kapcsolatban van egymással. Egy nagyon jó belső például nagyon sokat ér számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!