Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket ez zavarna egy lányban?
Figyelt kérdés
Nem vagyok az a nyálgép (nem szeretem a nagyon nyálas és lányos dolgokat persze a romantikus dolgokat szeretem de pl nem sírok a filmeken meg ilyenek)és nem igazán tudom kimondani az érzelmeimet kimutatni ki tudom valamennyire de nem tudok ömlengeni arról hogy én menyire szeretem.Ilyenek terén kicsit gátlásos vagyok .Titeket ez zavarna ?2018. okt. 30. 16:31
2/4 A kérdező kommentje:
16 vagyok azt elfelejtettem odaírni
2018. okt. 30. 16:39
3/4 anonim válasza:
Az en ferjem is ilyen. Nem az a romantikus nyálgep de kimutatja hogy szeret. Kis "aprosagokon" eszre lehet venni. :)
Már meg szoktam es ugyanugy szeretem mint amikor osszejottunk
4/4 anonim válasza:
Ha illik a lány alapszemélyiségéhez akkor vonzó is tud lenni, ha nem, akkor inkább zavaró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!