Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Ez nagyon zavarna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez nagyon zavarna titeket egy lányban?

Figyelt kérdés

Hogy szereti az animéket meg nem játszik olyan játékokat mint pl GTA5, vagy akármilyen ilyesfajta játékot...

Szóval... Ez így tényleg nagyon gáz és gyerekes? Változtatnom kellene rajta? Kizáró ok lenne nálatok?

2016. ápr. 30. 19:05
 1/7 theweeknd ***** válasza:

Ha már eleve olyan játékot nem szeretsz hogy, GTA 5 szóba sem állnék veled...

Most komolyan nem ezen múlik basszus..:D

2016. ápr. 30. 19:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Ezek abszolút nem befolyásoló tényezők mostanában úgy veszem észre hogy a lányok elég gyakran emelnek ki olyan dolgokat hogy pl. én nézek animéket; és kit érdekel? Inkább olyan dolgok amiket fontosabb megosztani hogy pl.: cigizel-e, az éjszakai életet kedvelő bulizós típus vagy-e; szerény vagy lázadó típusú vagy-e stb., ezek inkább kizáró okok lehetnek egyeseknek.
2016. ápr. 30. 19:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, én is szeretem azokat a dolgokat így tudnánk együtt csinálni :D.
2016. ápr. 30. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Én például örülnék egy olyan lánynak aki szereti az animéket de ez semmiben nem fog szerepet játszani abban, hogy szeretném e jobban megismerni vagy inkább hagyom. Lenne egy közös témánk pluszba. 17/F
2016. ápr. 30. 20:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezek rám is igazak, kérdező, de meg sem fordult a fejemben, hogy emiatt fogok szingliként megrohadni. (Mondjuk tény, hogy egy fanatikus otaku egyesek számára taszító lehet, és én annak nem mondanám magam.)

18/L

2016. ápr. 30. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem:)

Én nem sok animét láttam életemben, nem is érdekel, de ha valakinek ez tetszik akkor nézze, csak ne mondogassa hogy nézzem mert szuper:)

Amúgy én fiúként se játszom GTA5-el meg hasonló játékokkal nagy mert egyáltalán nem érdekel. Csak LoL-ozok pár meccset naponta.

Ettől még nem tudom hogy fiúnak számítok-e, de én nem hiszem hogy ettől rosszabb lennék:)

19/F

2016. ápr. 30. 21:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát engem alapból taszít a keleti kultúra és nem igazán kedvelem a kínai/japán/koreai/stb. embereket és nagyjából semmit sem velük kapcsoaltban ,tehát ezáltal az animétől is enyhén szólva agyf**zt tudok kapni :D Ezzel ellentétben szeretem a videójátékokat.

Viszont engem ez cseppet sem zavarna alapvetően. Ameddig engem kihagy az animés cuccaiból és nem egy weeaboo addig nekem semmi gondom vele :) 19F

2016. ápr. 30. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!