Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ez titeket is zavarna egy lányban?
Ha nem lenne, az az ölelgetős típus? A párom ezt szóvá tette, hogy mindig csak ő jön oda megölelni, szex után se bújok oda hozzá, akkor is neki kell átölelnie stb... És nem azért, mert nem szeretem, ő mindennél fontosabb nekem, egyszerűen csak ilyen vagyok, de én mondtam ezt neki már az elején is, és azt mondta, hogy tudja, csak azt remélte azért idővel csak változni fog, és néha jobb lenne, ha kicsit hagynám, had szeretgessen...
Ez más fiút is zavarna, ha a barátnője nem lenne az az ölelgetős fajta? Néha tényleg odamehetnék és megölelhetném magamtól?
L/19
Magamból kiindulva igen, zavarna.
No ne olyan oltári probléma, de azért én szeretet éhes pasi vagyok és szeretem ha ölelget a bárátnőm, bújik stb...
Igen,az tényleg jó lenne,de csak ha tudod őszintén csinálni.
Én nem érezném őszintének és mélynek a szerelmedet enélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!