Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket zavarna egy lányban,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavarna egy lányban, hogyha alig lenne barátja?

Figyelt kérdés
Csinos, okos, kedves, de nem igazán tud barátkozni, már egyetemista pedig.

2015. jan. 9. 15:20
 1/8 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem.
2015. jan. 9. 15:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is kevés barátom van, nem azért, mert nem tudok barátkozni, hanem azért, mert én akartam így. Általában csak jól kijövök az emberekkel, de ez a szememben kevés a bizalomhoz, ez által barátnak nagyon nehezen nevezek embereket. Na meg, nehogy már más mondja meg nekem, hogy hány barátom legyen, és ha nem éri el x-et, akkor nincs életem. Néhány erős barátság, és sokkal többet jelent nekem, mintha lenne 20-25 hamis barátom, akik alig várják az alkalmat, hogy valami jó kis továbbadható titkot áruljak el magamról.
2015. jan. 9. 15:24
 3/8 anonim ***** válasza:

Nem. A nők szociális státusza nem számít a férfiak szemében. A nők azok, akik nézik inkább, hogy mennyire népszerű egy fiú, milyen jó kapcsolatai vannak, vagy egyszerűen csak mennyi barátja va és milyen jól érteti meg magát az emberekkel. A fiúk vonzalmának kialakulásában ez nagyon kevés szerepet játszik.

Ha egy lány csinos és kedves, az bőven elég. Élhet felőlem teljesen barátok nélkül.

2015. jan. 9. 15:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, hisz úgysem befolyásol semmit vele kapcsolatban.
2015. jan. 9. 15:41
 5/8 anonim ***** válasza:

nem lenne baj:)

tobb idod lenne a pasidra vagy mit tom èn.

amugy kicsit sztem baj hogy nincs baràtaid. :/

2015. jan. 9. 15:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, ha téged sem zavar, hogy hasonló okból nekem sincsenek barátaim.
2015. jan. 9. 15:59
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne.

Minket pasikat ilyen apróságok nem érdekelnek.

2015. jan. 9. 17:48
 8/8 maniman válasza:
Egy kicsit sem zavarna :-) És szerintem semmilyen más srácot sem. :-)
2015. jan. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!