Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 év körüli fiúk! Titeket zavarna egy lányban, ha viszonylag könnyűvérű?
a viszonylag könnyűvérű alatt értem azt, hogy ha úgy alakul csókolózik olyan fiúval akit aznap ismert meg (pl buli, vagy hasonlók), de szex nem.
a zavarna-e-t pedig értem egyrészt úgy, hogy abban a lányban zavarna-e, aki tetszik, illetve aki csak barát (tehát elítélnétek-e?)
nem baj, ha igen, de azért a felesleges bunkózást jó lenne elkerülni :D
Viszonylag könnyűvérű?Ne szépítsünk itt a dolgokon.Itt vagy könnyűvérű valaki vagy nem.Ha már az első napon leszopja az illetőt a csaj az már könnyűvérűség de ha csak csók történik semmi más azt még nem sorolnám a könnyűvérűség kategóriájába
De a kérdésedre válaszolva nem zavar egy lányban ha ribizli,sőt az ilyeneket szeretem,minek húzni feleslegesen az időt ezzel?Ha nem jó a szex akkor úgyis szakítanak egymással előbb utóbb,minek akkor hónapokig várni ezzel?Hogy utána jöjjön a pofára esés?
engem nem zavarna.
imádom az ilyen csajokat.
persze nőmnek tuti nem akarnék egy ilyet,de szórakozóhelyen nevetgélni velük,aztán esetleg dugni egy jót arra az egyik legjobb fajta.
Ha akartam volna vmit attól a lánytól, akkor zavarna, de ha csak ismerős, barát, akkor lesz_rom.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!