Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönne egy kissé fiús lány?
Aki pl. fekete, bővebb ruhákat hord, utálja a szoknyákat, keveset sminkel, szereti a videójátékokat, szeret bandázni, esetleg koncertezni (hangszeren), utazgatni, nincs műkörme és szeret deszkázni.
Tudom, ízlések és pofonok, de az itt lévő fiúkat kérdem.
Szia!
Te vennél így ruhát?
Fekete, puha, hosszú. Van 2 zsebe. Jó meleg.
Megvennéd kép nélkül?
Igen, ha nem lenne rövidebb haja, mint nekem.
19F
Amiket leietal, azzal nincsen baj. Ez meg talán annyira nem is fiús
Viszont ha rövid hajad van (váll nál feljebb van) akkor az már nem igazán tetszik. Inkább egy hosszabb hajú fiúra emlékeztet, ami nekem nem jön be
Meg ha nagyon nagyon fiusan viselkedik. Mint írtam azzal nincs baj, hogy deszkázik, szeret utazgatni szeret videojatekozni...
Nekem, bocsi, de nagyon nem jön be. Ha mondjuk tetszenék neked és közeledni próbálnál, egészen biztosan elutasítanálak, az ilyen lányokban csak a (kimondottan fiú) havert látom, és nehezen tudnálak nőként kezelni (és ebben senki ne lásson bunkóságot, aki nem akar nőnek látszani azzal nehéz is nőként bánni).
De persze, aggodalomra semmi okod, ahogy a többi válaszolónál láthatod, őket nem zavarná egyik tulajdonságod sem.
Jah, ezek mind ideális tulajdonságok nekem, de emellé kellene más is, hogy azt mondjam bejön valaki.
Mondjuk a csak fekete ruha unalmas szerintem, szeretem a színeket amíg a ruha utcai hatást kelt, nem plázait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!