Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nagy probléma nektek, ha egy lány veletek egymagas, vagy kell par centi hogy akkora legyen mint amilyenek ti vagytok?
Nem probléma szerintem. Engem inkább az zavarna minimálisan, ha látványosan magasabb lenne nálam, de ez nem kizáró ok, mert szerintem egy kapcsolatban nem számít az, hogy ki milyen magas.
20/F
Mivel én alapból alacsony vagyok ezért nem baj, sőt, örülök, hogy legalább egymagas és nem magasabb :)
18/F
Nekem az a bajom, ha magasabb akivel járok, de nem nagy baj az sem, a belső fontosabb...
Nekem mindegy a magassága a hölgynek.
17/f
Teljesen mindegy bár nem hinném hogy bárki is magasabb lenne nálam😅
19f
Az alacsonyabb lányok cukibbak. De nem indul valaki hátrányba azért mert velem egy magas vagy kicsit magasabb. Így legalább nem kell hajolgatni csóknál se meg nem engem zaklat, ha valamit le kell venni boltba a polcról vagy a szekrény tetejéről. Bár ha kicsi magasabb és felvesz egy magas sarkut kerti törpének érezném magam mellette. Bár nem hinném, hogy sok lány jár 185cm felett magas sarkuban.
Szerintem kapcsolatba a súly, anyagi helyzet, magasság egyáltalán nem számít, esetleg bizonyos helyzetekbe a kor az ami gátat szabhat egy kapcsolaznak, de az se feltétlen.
(Van egy vicc:
Mi az abszult ciki??
Ha a lánynak phöcse van.
Mi a még cikibb??
Ha nagyobb mint a tiéd.
Ezek azok a szituációk inkább ahol a lány hátrányba indul és problémának minősül. Más ilyen nem nagyon van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!