Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! (esetleg fiúk is) Miért probléma az számotokra, ha valaki híres?
Lehet szerények, nincs önbizalmuk, vagy nem akarnak reflektorfénybe kerülni, egy normál ember életét akarják élni.. Mivel ha jártok, és ha ismert vagy, ő is az lesz, és ezt nem biztos, hogy szeretné. Esetleg zavarja őket, hogy mikor pl. kettesben sétálok, valaki odajön autogramot kérni, ezzel is megzavarják a pillanatot.
Nem mellesleg, a hírességekről van egy kialakult kép, és a valódi énjüket kevesen ismerik, mindenki (bocsánat, nem mindenki, inkább elég sokan) azt hiszik, hogy a hírességek el vannak szállva maguktól.
Nekem semmi problémám nem lenne, ha a barátom ismert lenne.. Én szeretek középpontba lenni.. És az egómra se panaszkodhatok, szóval speciális engem nem zavarna.
Mondj egy normális hírességet lol
A társadalmunk egy szar, akiket pedig a társadalmunk istenít, azok fosok.
Engem nem érdekel, ugyanolyan ember mint mindenki más.
De ha a híresség mindössze abban merül ki, hogy instán a fél ország követ, de amúgy semmit sem csinálsz, akkor természetesen jogos a lenézés és eltávolodás. :D
Meg az is zavaró lehet, hogy ha ténylegesen híres valaki, mondjuk egy országos hírű zenei előadó, akkor annak az élete aki vele párkapcsolatban van nagy eséllyel teljesen felfordul, utána járhat koncertekre, ő is felkerül az internetre, írhatnak róla blogok, újságok, a neten szétoltanák a trollok, nem mindenki lenne képes elviselni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!