Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! (esetleg fiúk is) Miért probléma az számotokra, ha valaki híres?
Figyelt kérdés
A problémám az lenne ,hogy ha elmegyek egy lánnyal sétálni, és aláírást vagy fotót kérnek, vagy ha csak utánam keres facen vagy bárhol. Tehát ha csak megtudja kicsit is ,hogy lehet híresebb vagyok az átlagnál, akkor azonnal aztmondja egoista vagyok, vagy azonnal irigy lesz, vagy eltávolodik tőlem. Kérlek a beszólásoktól kíméljetek. (kapok ígyis eleget) És hogy miért gyakorin kérdez meg egy magam fajta valaki egy ilyen dolgot? Mert itt kiaszakadhatok az itteni légkörből, és a saját településeen és ismerettségi körömön és más (különböző) szmélyiségű lányok is válaszolhatnak. Úgymond kíváncsi vagyok a közvéleményre. :D A válaszaitok pedig előre is köszönöm! Ha idáig elolvastad akkor pedig még szép napot is kívánok :) ;)2018. aug. 3. 22:13
11/12 anonim válasza:
én örülnék neki ha hírességgel járhatnék nem hajtogatnám én büszke lennék rá!! :D
12/12 anonim válasza:
előző vagyok(11-es) és mivel tudnám h velem jár az a bizonyos személy végkép nem piszkálnám mert tudnám h velem jár az a személy és tudnám h más lányokkal nem kezdene ki ha tényleg szeret!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!