Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon számit a Fiúk! Narancsbőr?
Figyelt kérdés
Szóval fiúk,mikor ti párt kerestek,az hátrány,ha valakinek vannak narancsbőrők a combján,és a fenekén?Nagyon számit?Vagy figyelmen kívül hagyjátok?
Válaszokat előre köszönöm!
2018. dec. 24. 08:05
2/9 anonim válasza:
Nem is tudom..
Nekem nem igazán jön be, de egy lányt leginkább a személyiségért szeretek nem a combjáért, vagy a fenekéért. ;D
3/9 anonim válasza:
Láttam már jó nőt narancsbőrrel,és nem narancsbőrösnek hanem jó nőnek tituláltam.Egy szél lànyon csak annak szempont aki kötekedni akar,egy csúnyán pedig csak része a listának hogy miért csúnya....Egyik esetben sem fő szempont. 19/f
4/9 anonim válasza:
Normál esetben se a combját se a fenekét nem látni randi alatt, utána meg már mindegy,mert nem számít. De ha úgy kezdené a randit,hogy "Narancsbőröm van",akkor se zavarna.
7/9 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek: azt se tudom mi az a narancsbőr :DD
9/9 anonim válasza:
Valószínű hogy akkor nem egy palival volt dolga :D Szval ja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!